Spínací hodiny s krátkým impulsem
Moderátor: Moderátoři
Spínací hodiny s krátkým impulsem
Musí mít EZU.
Prošel jsem Elko, Hager a Flash. Flash Monotron 100 by byl ideál ale spínací interval 1 minuta je strašně dlouhej a navíc ho nikde v česku nemají.
To samý Hager EG010, taky minimálně 1 minuta.
SHT 1 od Elka jsou velký, zbytečně chytrý, složitý a drahý.
Nějakej jinej tip?
Díky!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Funkci toho Lovata umí většina trojčudlíkových časových spínačů. Ale zatím se mi nechce dělat složeninu, doufám, že se snad něco najde.
Ono by v podstatě stačilo cyklický časový relé, co by 1 x za 24 hodin dalo impulz ale nevím o žádným, který by bylo digitální se zálohou chodu a definovatelně nastavitelný na opravdu 24 hodin přesně aby se čas sepnutí stále neposouval.
-
petrfilipi
Ale má na šířku 22,5mm.
PF
Kdyby nebyl požadavek na EZU tak to natvrdo napeču do Hajdurína s tlačítkem od kdy počítat 24 hodin. Jenže netuším, jak je oscilátor přesnej a zase problém s zálohou chodu při výpadku. Přidávat RTC modul je už zase konstrukce.
Napadlo mě tam dát levnej digitální termostat s denním nastavením, sondu nahradit odporem a nastavit nízkou a vysokou požadovanou teplotu. Ale zase ten samej problém, nejmenší časovej interval je minuta.
Pokud nepotřebuješ přesně potřebné hodiny, jen impuls 1x/24hod, tak toto a příbuzná relé umí i 24 hodin. interval, nemá ale zálohování...
- Přílohy
-
TIR_05_06_um.pdf- (238.38 KiB) Staženo 124 x