ahoj,prosim o radu. mam jednoduchy obvod, ktery se sklada z zarovky a baterie. kdyz mezi ne vrazim vypinac, tak tak ten obvod muzu ridit vypinacem svítí/nesviti. Existuje nejaky vypinac nebo spinac, ktery ten obvod sepne, cili-ho rozsviti ale uz nechci, aby ho ten spinac ci vypinac vypl. tzn. ze tim spinacem muzu porad spinat ale ten obvod nepujde zhasnout. jedine prerusenim vedeni tzn. preruseni obvodu nasilim, nebo dokad se nevybije baterka. Existuje takovy vypinac?ci spinac? a jaky? nejaky odkaz prosim? jinak ten spinac ma slouzit do auta.....spinac sepne a uz to nepujde vypnout, bud nasilim nebo napr. druhym vypinacem, ktery ten obvod prerusi.dekuji za odpoved a rady.
kluci dik, podstate se jedna o tajny vypinac do auta, a na vysvetleni jsem to hodil prez zaruvku. jinak misto zarovky bude klakson a tam tece par amper, tak idealne bude relatko pokud jsem to schema s tim relatkem pochopil, tak jsem esce prez noc udelal mensi vylepseni pribude tam relatek a vypinacu
To bude radosti, až to bude troubit celou noc jen kvůli tomu, že veverka upustila oříšek...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]