Bastlíři v 90kach se asi nenudili
Moderátor: Moderátoři
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcSXfmQA8zVGMDgMGpqWRXMGzTAyFGH0xVr8cQ&usqp=CAU
asi by sli i jine velikosti (tyhle jsou podle nemeckeho fora drop in place ..)a jen naduplikovat do cele pameti tu romku .. ale nemam zkusenosti s 520ST .. a kdyz je v takovem stavu tezko budu neco laborovat s velikostma
pokud by si to nekdo chtel postavit tak muzu najit linky kde jsem to koupil... hlavne ta nahradni pistol byla tezka najit
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
ja pouzivam uplne standartni horkovzduch .. 10-12mm nahubek .. kdyz je to patice kuchni ji na pul .. odsaju cin a cca 3vteriny krouzim po tech pinech a patice jde sama ven
forbidden píše:Toto jsem viděl u známýho lehce po revoluci, tehdy jsem k němu nosil desky z likvidovaných sálových strojů (brňáci určitě znají Recom). Tlakovej horkovzuch, tenkrát jsem si nic lepšího představit neuměl, šlo to krásně.
To byl asi ten typ udělanej z modrýho hranatýho klempířskýho kopyta, dole ve skříňce kompresor. Dělalo to nějaký výrobní družstvo už za bolševika. Tohle je můj svařenec, soustruženec a pájenec regulátoru.