Program FreeCall

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Program FreeCall

#1 Příspěvek od markoni »

Dobrý den
Dozvěděl jsem se o programu FreeCall s tím že umožňuje volat na pevné linky a to zcela zadarmo není v tom nějaký háček? nebo jiný zádrhel co všechno zjistí tento program o mém PC,připojení a tak dále......díky předem za postřehy.
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
kybl

#2 Příspěvek od kybl »

Jde to,ale je to omezeno časem 5 minut.Potom se to přeruší,musíš to vytočit znovu,zase máš 5 minut.atd...
Roman
Cust

#3 Příspěvek od Cust »

a nebo si muzes zaplatit prachy a pak muzes volat kamkoliv, je to levnejsi nez z mobilu nebo pevna linka.
Na pevnou linku mas pak volani zdarma bez casoveho omezeni...
Pokud nezaplatis tak plati vyse zminene 5min omezeni a tusim ze max volani ze zrizeneho uctu je 30, pak si musis zalozit novy ucet a mas zase 30 volani.
jave

Re: Program FreeCall

#4 Příspěvek od jave »

markoni píše:Dobrý den
Dozvěděl jsem se o programu FreeCall s tím že umožňuje volat na pevné linky a to zcela zadarmo není v tom nějaký háček? nebo jiný zádrhel co všechno zjistí tento program o mém PC,připojení a tak dále......díky předem za postřehy.

Ano 4.58 minuty a 30 volani, potom odinstalovat, odebrat z registru a znovu nainstalovat. Ja ho pouzivam bezne a neni problem
Cust

Re: Program FreeCall

#5 Příspěvek od Cust »

jave píše:
markoni píše:Dobrý den

Ano 4.58 minuty a 30 volani, potom odinstalovat, odebrat z registru a znovu nainstalovat. Ja ho pouzivam bezne a neni problem

staci jen zmenit ucet na jiny...
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“