Program FreeCall
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Program FreeCall
Dozvěděl jsem se o programu FreeCall s tím že umožňuje volat na pevné linky a to zcela zadarmo není v tom nějaký háček? nebo jiný zádrhel co všechno zjistí tento program o mém PC,připojení a tak dále......díky předem za postřehy.
Na pevnou linku mas pak volani zdarma bez casoveho omezeni...
Pokud nezaplatis tak plati vyse zminene 5min omezeni a tusim ze max volani ze zrizeneho uctu je 30, pak si musis zalozit novy ucet a mas zase 30 volani.
Re: Program FreeCall
markoni píše:Dobrý den
Dozvěděl jsem se o programu FreeCall s tím že umožňuje volat na pevné linky a to zcela zadarmo není v tom nějaký háček? nebo jiný zádrhel co všechno zjistí tento program o mém PC,připojení a tak dále......díky předem za postřehy.
Ano 4.58 minuty a 30 volani, potom odinstalovat, odebrat z registru a znovu nainstalovat. Ja ho pouzivam bezne a neni problem
Re: Program FreeCall
jave píše:markoni píše:Dobrý den
Ano 4.58 minuty a 30 volani, potom odinstalovat, odebrat z registru a znovu nainstalovat. Ja ho pouzivam bezne a neni problem
staci jen zmenit ucet na jiny...