odrušení elektroniky
Moderátor: Moderátoři
odrušení elektroniky
- Přílohy
-
ff_173.jpg- (37.23 KiB) Staženo 111 x
http://elektroworld.info/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14171&start=0
EDIT: Jak ses dopracoval k tomu vzorci? Upravil Thompsonuv vztah?
-
Stan3
stepa píše:Cust píše:ja bych rekl, ze omega=1/RC, pak f=1/(2piRC)
A jak chces tohle aplikovat na paralelni spojeni RC? Dyt tenhle vzorec je pro derivacni clanek.
no, ono je to snad jedno. Derivacni clanek integracni clanek, paralelni kombinace. Dyt stejnak pocitas s tim (u integ. nebo deriv. clanku), ze na vstup je zkratovany a vystup je na nekonecne velkem odporu. Pak s toho vzdy mas paralelni kompinaci RC. Poznamka byla jen k tomu ze rovnice sedi, druha vec je, ze s ni nic nespocita. To vse na poznamku viz EDIT: v tvem prispevku
xp píše:Pomůže když veškerý vodiče povedu stíněnými kabely?
Troufam si tvrdit, ze ne...mne se to indukovalo pres oholeny konce dratu a tam ti stineni nepomuze.
xp píše:Potom mám v plánu napájet elektroniku a motory z jedné baterie, kde bude mít elektronika svůj stabilizátor, a motory také svůj vlatní. Je to dobrá volba?
Ja to napajel jak z jednoho zdroje, tak ze dvou zdroju(silova cast a diagnostika), nepomohlo ani jedno...vysledek si videl sam.
Proste motorky jsou potvory, da to celkem hrani, ja tam meril prasivy otacky a stravil jsem nad tim nekolik dni(nekecam), uz jsem si s tim nevedel rady...nakonec pomohlo cely pripravek rozebrat a potom postupne skladat a merit a merit a merit. Skopek neocenitelna vec.
S rusenim je potreba se prat...
potreba taky spravne osetrit vstupni obvody, to je nejcitlivejsi, dej tam nejake kondiky, hodnotu tak aby nevlivnovala mnoho tvar a vysku pulzu