Elektronkový přezesilovač a zesilovač

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
termit256

#46 Příspěvek od termit256 »

Hod sem tedy link na webovky kde mas jasne uvedeno ze rucis za veskere skody zpusobene poruchou tych vyrobku.
sinclair

#47 Příspěvek od sinclair »

Zaprvé:
Už nejsem součástí toho eseróčka, které smlouvu s arcibiskupstvím uzavíralo, takže těžko sem můžu dávat jakýkoli jeho dokument.
Nedával jsem sem ani dokumentace jeho výrobků, protože jsou jeho vlastnictvím a já za ně dostal zaplaceno.
Zadruhé:
Jako anonym mi za to ani nestojíš. Já tady nejsem ten, kdo musí něco dokazovat - za mě mluví moje zdokumentovaná práce, jejíž část je ještě na bývalém webu vidět.
Ukaž anonyme nějaký svůj výrobek, vlastnoručně navržený a zkonstruovaný, co bez poruchy funguje už aspoň 10 roků a pak se s tebou možná budu bavit dál.
Máš takový ? Nemáš ?
Zatřetí:
Nemám vůbec žádnou potřebu, něco dokazovat hovnařům a čínským kolaborantům tvého typu.
Jsi navyklý dělat ze sraček další sračky. Díky takovým lidem, jako jsi ty, nakonec svět v těch sračkách skončí.
termit256

#48 Příspěvek od termit256 »

Myslel jsem si ze to takhle dopadne, a pak kdo je tady kecka :-)
Tim bych to asi uzavrel.
sinclair

#49 Příspěvek od sinclair »

Tak máš něco, čím bys mohl prokázat to, že vůbec existuješ a žes něco vzdáleně podobného vytvořil?
Ne, jen tlacháš o své virtuální "firmě", do které si údajně nakupuješ suprlevný čínský materiál, se kterým jsi supr spokojený. No dobře - proč teda ani jeden obrázek, sestava, finální výrobek, ani firma - nic, čím bys potvrdil, že píšeš pravdu. Jen kecy anonyma. Pokaždý, co sem chodíš obsírat čínským šrotem. Ve všech vláknech, kam své kecy lepíš.

Jestli ti, coby kolaborantovi ala prezident, číňani za každej link, nebo jinou reklamu platí, tak to napiš rovnou.
Nikdo se tomu pak nebude divit. Všelijakých Čurdů, Bilaků a podobných, měla tahle země vždycky dostatek. Tak proč by tu nemělo být o jednoho víc a s číňanem. Peníze jako peníze. Akorát je mi z tebe blivno.

Co se ti nezdá na tom, že pět let ručím za bezpečnou a spolehlivou funkci toho, co jsem vlastnoručně vytvořil?
Že deset let ručím za bezpečnost a spolehlivost celku, který jsem s nějakou zodpovědností někam namontoval?
Že nejenom nezpůsobí nikomu žádné škody, ale že bude spolehlivě fungovat.
To je to jediné, co nedokážeš - z čínského šrotu vytvořit něco, co bude léta spolehlivě fungovat.
Ono to totiž ani principiálně nejde, z těch všech bolševických omrdávek.
Ale chápu, ty spolehlivost z čínského spotřebního a hračkového hnoje nemůžeš znát. Pro tebe a tobě podobné, jsou nějaké spolehlivý funkce a záruky španělská vesnice za Franca.
Máš problém s chápáním toho, že já už nemusím nic dokazovat, protože už se stalo?
Je řada na tobě. Jsi to ty, kdo má co dokazovat - a místo toho tu jen zasírá bordelem a čínskými linky.
termit256

#50 Příspěvek od termit256 »

Kecy, kecy a zase kecy. Misto jedineho linku ktery by vse vyresil...

Ja nikdy netvrdil, ze vyrabime nebo prodavame nejakou elektroniku, tak nevim co chces porad dokazovat :-)
To ty tvrdis, ze rucis za jakekoliv skody zpusobene poruchou tvych zarizeni. Protoze to nedela zadny vyrobce niceho na svete, zajimalo mne ke to mas uvedene.

Misto jednoduche a jasne odpovedi, jen mlzeni, kecy a odbihani od tematu.
Jsi horsi nez ti Cinani, tam aspon na rovinu vim na cem jsem, na nic si nehraji.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“