Windows XP - MS zrusil update
Moderátor: Moderátoři
Problém je iba s tými verziami ktoré sa po nainštalovaní musia aktivovať. Tam by som pri poruche hardvéru asi najprv spravil zálohu disku, a až potom skúšal meniť hardvér. Pokiaľ sa to deaktivuje, tak obnoviť zo zálohy, a skúsiť s iným hardvérom. Tiež nieje problém zohnať rovnaký hardvér, inzercia je toho plná. Pokiaľ to nekontroluje priamo výrobné číslo, tak by to malo prejsť.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Podobnou (asi) instalačku mám Windows 8 Pro; vyhrabal jsem z elektroodpadu dvoj DVD (byl u toho papírek s číslem), nainstaloval jsem to a nezaznamenal jsem, že by probíhala aktivace. No a v programu Aida 64 (čili dříve Everest) je u kolonky Aktivace uvedeno "nevyžadováno", takže to bude asi nějaká corporate licence a číslo nebylo/není profláklé, neboť se to krásně aktualizovalo. Nebo ve Win 8 není ta funkcionalita, že by to systém někde ověřovalo.
Vzpoměl jsem si, že v jednom blábolu od MS bylo hledejte podle KBxxxxxx, tak jsem hledal, až jsem našel . Čísla aktualizací jsem si vytáhl ze dvou PC, které jsem kdysi aktualizoval, ale nedával jsem tam všechny.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
pepik9 píše:Podařilo se mi stáhnout asi 125 aktualizací pro XP 32bit SP3. (bude smazáno)
To by šlo hodit do .bat souboru; tam se myslím za každé exe psaly parametry -passive a -norestart.