No to jo, to je jak flexkou říznout do prázdnýho sudu s původně výbušnou látkou typu benzin.
Ale já řešil to svařování po vypuštění media, tam snad stačí odvětrat?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Ale ty si klidně kuř na benzince, Tebe nezabije nic. Naštěstí samotný benzin je jen hořlavina, ale to víš, jen nesmí být páry v "prázdným" sudu.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Tak benzín je výbušná látka, který je za normálních okolností jen vysoce hořlavá. Stačí polít pár listí z ořechu v sudu a hodit tam zapálenou ruli z novin a bouchne to tak, že by se i Bobobo podělal, kdyby u toho stál a nepočítal s tím, že to bouchá.
Jo takhle vy shazujete na podzim ořechy. A my jak blbci do toho mlátili latí.
Ale alespoň někdy se zasměju . Já jsem doma vyráběl TNT , třaskavou rtuť a pentrit , v Semtíně jsem pracoval na nitroceluloze a vy na mne s benzínem ...
Jo, a vnouček si místo plastelíny hraje s C4, protože semtex se mu nepodařilo pronést přes vrátnici.
No bývá tam kolem 70 gramů. Je to ekologické ale holt výbušné. Zlatá 134.
Už se to dává i do tepelných čerpadel. Minulý týden jsem se byl podívat na jedné montáži tepelka už s R290 Propan.