No, mám z toho trochu obavu, doufám že se dílo podaří...
LED TV LG 32LH510U-ZC má modrý obraz
Moderátor: Moderátoři
https://www.aliexpress.com/item/4001047755311.html
workhard: To je super cena, víte, já z Číny ještě nikdy nic neobjednával, radši jsem to nechtěl risknout. Tady, i když to stojí mnohem víc se v případě problému spíš domluvím.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Před chvilkou jsem dokončil operaci toho pacienta, trvalo mi to asi hodinu a půl, pacient přežil a dokonce se i uzdravil.
Ale těch "🤐" co u toho padlo...
Moc jsem v to nedoufal ale povedlo se to.
Na těch páscích je vidět, jak je ta vrstvička luminoforu opadaná.
Tak se mi aspoň povedlo ten starý rok štastně zakončit.
Ještě jednou vám děkuji a přeju vše nejlepší a šťastný Nový rok.
Omezení proudu pro LEDky přímo na desce jde taky, ale u týhle potvory se bohužel musí "přidat" a to jako silnoproudař myslím už asi kolem těch titěrných SMD nezvládneš.
Já právě (už dlouho) uvažoval o nové telce, trošku větší (max 108 cm kvůli místu a taky větší je pro mně zbytečná velká kráva, nebylo by to asi ani už příjemné na koukání) ale nemám tušení který výrobce ještě dělá telky aspoň trochu slušné kvality - a kterým se velkým obloukem vyhnout, je jich hodně. A jak jí vlastně vybrat - teď má do toho každý výrobce spoustu modelů, některé můžou být držáky ale jiné o řadu vedle mizérné...
Tak nechám si tuto spravenou a je po problému...
To snížení podsvícení, přesně to jsem včera hned udělal - ve všech režimech jsem nastavil ale 59%, skutečně (snad kromě jednoho) to bylo nastaveno origo na 100%. Rozdíl skoro není poznat.
Zajímavé je, že pokud do těch přednastavených režimů obrazu ručně zasáhnu, tak se potom za nimi objeví hláška (uživatel)
Např. Sport, Živě, Hra, ... se změní na Sport (uživatel), Živě (uživatel), Hra (uživatel), ...
V práci pájím skoro denně mikropájkou, ale SMD jsem snad ještě nikdy neopravoval.
Ale mám jako laik velkou výtku k servisnímu manuálu výrobce, který psal nějaký lajdák
Potom hrozí poškození (nechtíc) dalších částí a škoda potom bude mnohem vyšší.