Sháním, vyměním Amáro, PE a KTE
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Vakuum píše:Nechápu lidi, co jsou ochotní za cokoliv na internetu platit. Vy si ten rapidshare fakt platíte? Jsem si myslel, že lepší to je zadarmo...
A ja zas nechapu lidi co si mysli, ze musi mit vsechno zadarmo. To si myslis, ze treba takovej hosting a pronajem linek co ma rapidshare nic nestoji? Kdyby byli vsichni takovy vychcanci a chteli to vsechno zadarmo, tak se jim to asi nevyplati a ty si budes chodit tak leda ke kamosovi z disketama.
plně souhlasím s již výše uvedeným. Je super, že mám k dispozici čísla AR, která jsem dlouho sháněl a potřeboval / potřebuji. Nenapadlo by mě ani náhodou nadávat, rozčilovat se a vyvádět, psát že "stahování je na pí.u, je to na h.vno, trvá to dlouho, ať to kucí upnou jinam na lepší, ...". Prostě jsem rád, že mám, co jsem hledal. Chápu problém s připojením ze sdílené IP, že to z Rapidu nejede, ale jsou tu kámoši, každej má pár známých s netem, kteří by mu z netu na požádání stáhli co potřebuje...
KDO MÁ S TÍM PROBLÉM, AŤ SI KOUPÍ DVD AMATÉRSKÉ RÁDIO 1952-1995 ZA 1650,-Kč (s DPH).
Nic ve zlém.
-
PavelFF