Sháním, vyměním Amáro, PE a KTE

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Vakuum

#226 Příspěvek od Vakuum »

Nechápu lidi, co jsou ochotní za cokoliv na internetu platit 8O . Vy si ten rapidshare fakt platíte? Jsem si myslel, že lepší to je zadarmo...
Hop377

#227 Příspěvek od Hop377 »

To Vakuum: Keby neboli ludia, co na internete platia za sluzby, tak aj ty by si mal potom ho*no.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#228 Příspěvek od forbidden »

Vakuum píše:Nechápu lidi, co jsou ochotní za cokoliv na internetu platit 8O . Vy si ten rapidshare fakt platíte? Jsem si myslel, že lepší to je zadarmo...

A ja zas nechapu lidi co si mysli, ze musi mit vsechno zadarmo. To si myslis, ze treba takovej hosting a pronajem linek co ma rapidshare nic nestoji? Kdyby byli vsichni takovy vychcanci a chteli to vsechno zadarmo, tak se jim to asi nevyplati a ty si budes chodit tak leda ke kamosovi z disketama.
rnbw

#229 Příspěvek od rnbw »

Platite za stahovanie nelegalnych kopii?
vombat
Kontaktovat uživatele:

#230 Příspěvek od vombat »

Chlapi a dámy, tady je vlákno na dávání odkazů na odborné časopisy a publikace a popř. poděkování těm, kteří obětovali svůj čas a práci, aby jsme z toho něco měli my všichni tady na bastlírně. S ostatním, ať se každý porovná sám.
jandu

#231 Příspěvek od jandu »

rnbw píše:Platite za stahovanie nelegalnych kopii?

Ak mám doma celý ročník napr. AR v "papierovom" vydaní a stiahnem si ho niekde v elektronickej forme - je to nelegálna kópia?
rnbw

#232 Příspěvek od rnbw »

A kolko ludi to naozaj ma? A cita to vobec niekto? Alebo je to ako s filmami - ze niektori ludia ich stale stahuju a napaluju, ale nemaju to kedy pozerat :lol:
Marcelto
Kontaktovat uživatele:

#233 Příspěvek od Marcelto »

rnbw píše:A kolko ludi to naozaj ma? A cita to vobec niekto? Alebo je to ako s filmami - ze niektori ludia ich stale stahuju a napaluju, ale nemaju to kedy pozerat :lol:

S týmto môžem len súhlasiť ! Takých ľudí je naozaj dosť !
Čo ta nepáli nehas ! :wink:
miroja

#234 Příspěvek od miroja »

Mne chybali rocniky 1954-1964 a nielen tie rocniky si urcite pozriem. Vlastne uz som zacal :-)
Hejnicek

#235 Příspěvek od Hejnicek »

Je to hodně zajímavý čtení. Začátky TV u nás, první zapojení s tranzistory, zoufalé snahy o amatérské konstrukce kotoučáků (klobouk dolů), pokusy dohnat a předehnat prohnilé kapitalisty. Dík za ty uploady!
miroja

#236 Příspěvek od miroja »

Nie je to moj upload (az na vynimky),len som to intenzivnejsie hladal a napadlo ma, ze takych je nas tu viac co by si to minmalne z nostalgie prezreli, aj ked vela veci je tam platnych doteraz, napriklad RK 1955/01; strany 22-30.
Marcelto
Kontaktovat uživatele:

#237 Příspěvek od Marcelto »

Ja osobne sa tiež viacej zaujímam o tie staršie ročníky, je tam dosť zaujímavých a jednoduchých zapojení ktoré sa dajú bez problémov použiť, po prípade si ich trocha upravím lebo predsa teraz už sú trocha novšie technológie čo v tej dobe neboli ale pre inšpiráciu je to dobré.
Čo ta nepáli nehas ! :wink:
gepard

#238 Příspěvek od gepard »

Zdárec,
plně souhlasím s již výše uvedeným. Je super, že mám k dispozici čísla AR, která jsem dlouho sháněl a potřeboval / potřebuji. Nenapadlo by mě ani náhodou nadávat, rozčilovat se a vyvádět, psát že "stahování je na pí.u, je to na h.vno, trvá to dlouho, ať to kucí upnou jinam na lepší, ...". Prostě jsem rád, že mám, co jsem hledal. Chápu problém s připojením ze sdílené IP, že to z Rapidu nejede, ale jsou tu kámoši, každej má pár známých s netem, kteří by mu z netu na požádání stáhli co potřebuje...

KDO MÁ S TÍM PROBLÉM, AŤ SI KOUPÍ DVD AMATÉRSKÉ RÁDIO 1952-1995 ZA 1650,-Kč (s DPH).
Nic ve zlém. :wink:
-- Gepard --
PavelFF

#239 Příspěvek od PavelFF »

Geparde, mluvíš mi z duše. A mirojovi moc děkuji za poskytnutí odkazů. Konečně mám skoro kompletní sbírku.
Miroja , díky ! Pokračuj.
Casper_ka

#240 Příspěvek od Casper_ka »

PavelFF píše:Geparde, mluvíš mi z duše. A mirojovi moc děkuji za poskytnutí odkazů. Konečně mám skoro kompletní sbírku.
Miroja , díky ! Pokračuj.

A co Ti este chyba ???
Zamčeno

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“