SENCOR SDV-6101 blbne
Moderátor: Moderátoři
-
jaydeelee
SDV 6101
Poradite nekdo co s tim?
Diky Robert
tak som sa k tomu konečne znova dostal. Tak som skúsil ešte raz pripojiť SPINDLE na ext. napájanie a ten motor ani necukol. a Zdroj indikoval skrat. tipujem niekde vo vynutí. S odpojeným motorom sa IO serva nehreje a optika sa snaží načítavat a potom to vypíše NO DISC (pochopiteľne). Nový motor stojí 213 SKK.
Oplatí sa do toho kupovať ten motor?
diky
Jestli seš aspoň trochu šikovnej a to ty určitě seš, tak ten motor rozeber, vyčisti mezery mezi lamelama, znovu sesaď a určitě ještě nějakej čas pojede. Jde to trochu na nerv když máš zpátky nasadit spodek motoru s kartáčema tak aby kartáče sedly na lamely a nevohnuly se. Rozhodně nic pro rozklepaný pazoury po flámu.durkovic píše:Zdravím,
tak som sa k tomu konečne znova dostal. Tak som skúsil ešte raz pripojiť SPINDLE na ext. napájanie a ten motor ani necukol. a Zdroj indikoval skrat. tipujem niekde vo vynutí. S odpojeným motorom sa IO serva nehreje a optika sa snaží načítavat a potom to vypíše NO DISC (pochopiteľne). Nový motor stojí 213 SKK.
Oplatí sa do toho kupovať ten motor?
diky
tak DVD už facha. Zohnal som si taku istu mechaniku ale bol v nej slabý laser takže som si vybral z toho ten SPINDLE a už facha a je to krásne tiché. Len ma ešte trapia zašumene pruhy v obraze. putuju z dola na hor a su trochu do šikma.
Tak som skusil vybrať tie dva elyty čo su na primari (jedine tie neboli ešte menene) a jeden z nich netrebalo ani vypajkovavať trochu som doňho zatlačil aby sa uvolnila ta istiaca hmota okolo a ona to nebola istiaca hmota ale vytečeny elektrolit. a elektroda sa pekne vysunula z elytu von.Potom som to vypajkoval von uplne.a na prekvapenie odspodu nafuknuty a vytečený elyty. No proste bolo to tam na minďar jak mi tu hovorime.
zajtra kupim nove a neviem či nedam vyššiu kapacitu než je tych 22uF.
Snad sa tomu nič nestane.