Datový formát nahraného videa z TV Panasonic TX-50GX700E
Moderátor: Moderátoři
Na nahravanie nakoniec pouzivam set-top box, ktory nesifruje.
Podle PC tam ale místo je a lze ho popsat až na doraz. Zkusil jsem vše v PC překopírovat na jinej disk, SSD vymazat a znova na něj vše vrátit. Dělá to stále a to i na druhým Panasonicu stejnýho typu.
Má smysl tam zkusit dát obyčejnej HDD? Napadá mě, zda hamburgeržrouti nějak nezvrtali spolupráci s SSD. Někde jsem četl, že Panasonic blbne či vůbec nejde s USB fleškama, tak to třeba nějak souvisí.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Použít STB Tesla TE-300 k nahrávání nelze, rekordér vypíše chráněno proti zápisu. Používám tedy STB Vmade z Alíka bez problémů.
Na plazmě Panasonic jsem dříve zkusil ext. HD 256G na nahrávání ze zabudovaného sat. tuneru a dekodovací kartou, telka si ho zformátovala nahrál jsem na zkoušku pár minut, ale pak už se mě nepodařilo nahrát nic.
Pak už HD neviděl ani počítač, tak jsem pokusů nahrávání ze satu nechal
ZdenekHQ píše:Vzhledem k tomu, že to odmítá nahrávat na menší disky než 160GB, tak je to celý nějaký divný.
Zkusím jak se to bude chovat když dám do externího kastlíku pětistovku HDD. Doufám že to na cca 350GB nezačne dělat podobný voloviny.
No v nejhorším bych se musel vrátit k soňáckýmu DVD/HDD a krmit ho z STB T2. Sice to jde jen po scartu ale zase se to přehraje na všem. Jo to je ten digitální pokrok.
xsc píše:A proč nenahrávat rovnou STB?
Protože to nemá žádný možnosti úprav. Na Soňákovi je jednoduchá střižna s kterou se dají vyházet reklamy, ořezat začátky a konce, přejmenovat, změnit kompresi a poslat na DVD palírnu. V PC to jde sice taky ale furt sem tam přenášení a mnohem pracnější.