Vysoušeč zdiva.
Moderátor: Moderátoři
Vysoušeč zdiva.
- monterjirka
ZVUK2000 píše:Doporučte nějaký vysoušeč do sklepa. Cena do 10 000 Kč. Nemusí mít složité ovládání. Vlastně by ho spínalo 2x denně HDO.
Za tu cenu jen kompresorová mobilní klimačka bez chobotu ven. Pak je to vlastně "přímotop" a vysoušeč dohromady. Akorát pokud není kam poslat vývod kondenzátu, tak tam budeš kmitat vylejvat kondenzát.
Sníží to sice vlhkost vzduchu ale rozhodně nic dlouhodobě nevysuší. Já to používám třeba při malování na urychlení schnutí stěn.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
(Ve tvém případě zkusit výkonnější model ARIE AP-20)
jsem naprosto spokojen - navíc 5 let záruka na kompresor. Můžeš použít 24 hod.časovač a nastavit provoz s levným tarifem.
Dvakrát se mi stalo během topného období, že jsem musel použít náhradní vytápění. Použil jsem mobilní klimu. Běželo to celý den - příkon asi 1000W.
V bytě zima, denně asi 10l vody do kyblíku. Jen jednou klesla vlhkost pod 40 proc.K tomu ještě kravál.
Teď topím peletovými horkovzdušnými kamny. Jedu na první výkonový stupeň v podstatě v eko módu, v bytě je teplo a je vysušený, že se nemůžu dostat na 40 procent. Bez misky vody na kamnech jsem na vlhkosti okolo 30 procent.
A kutilmile - nelituju tě
https://odvlhcovace-vzduchu.heureka.cz/ ... sQQAvD_BwE