Baterie BANNER řada PzF
Moderátor: Moderátoři
Baterie BANNER řada PzF
Jinak Banner je osvědčená značka, která si ještě nenechala zkurwit pověst tím, že by začala svoje zákazníky ojebávat tak, jako to učunily koncerny Varta, Bosch a jiní a jiní. Jako startovací mám bannerku ve druhým autě a první kus jsem kupoval v roce 2004 v létě. Sám s nima mám nejlepší zkušenosti a nevím o nikom, koho by vysloveně zklamaly - což se rozhodně nedá říct o značkách Varta, Bosch, Akuma a dalších, vyráběnejch bůhví kým a brandovanejch pro bůhví koho.
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
Ekkar píše, že baterie Banner jsou OK ale mě už potrestaly několikrát. Traktorový 180Ah a prej otřesuvzdorný a zajímavý, že se u nich vevnitř uklepaly olověný můstky mezi článkama. Vždycky smrt bez varování. To se mi stalo 3x v rozpětí 5ti let a po každý u jineho stroje, takže žádná vadná série.
Pokud chceš baterie v trakčním provedení, tak zvol Hoppecke. Jsou drahý ale snad si ještě držej kvalitu.
Také záleží do čeho to chceš použít? když to má někde v golfovém vozíku je zkušenost jiná než třeba u solárního systému.
EKKAR: Nevím kde ty informace elektromobilech bereš, ale s jedním jezdím a netuším proč by jeho likvidace měla být nějak náročná....