Hormann IT3B schéma ovladače

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kminous6

Hormann IT3B schéma ovladače

#1 Příspěvek od kminous6 »

Ahoj ve spolek, nikde jsem to nenašel, tak jsem obětoval 800,- za hloupé tlačítko a koupil originál. No a hned jsem se v tom šel pošťourat. Takže tady máte schéma nástěnného ovladače garážových vrat Hörmann IT3b .
Hodnoty kondenzátorů jsem měřil UNI-Tem, protože na nich není nic k přečtení.
Zapojení nemám odzkoušeno, ale mělo by to tak být a doufám, že to někomu ušetří peníze, když to bude chtít :twisted:
Přílohy
Hormann IT3b schema.jpg
Hormann IT3b schema
Hormann IT3b schema
Cowley

#2 Příspěvek od Cowley »

Toto tlačítko se dá připojit třeba k pohonu SupraMatic.
Připojuje se pomocí dvoulinky na vstup pro externí tlačítko, na svorky + / -.

Rozšiřuje možnosti obyčejného ovládacího tlačítka na funkce Zablokování a Osvětlení.

V novějším designu je IT3b-1.

Pozn.: Ta polarita +24V je zavádějící, jde jen o systémové značení, že na "polaritě" připojené dvoulinky záleží.
kminous6

#3 Příspěvek od kminous6 »

Díky za doplnění informací. Jinak je to opravdu IT3b-1. Chtěl jsem to trochu víc všeobecně popsat, aby se to na googlu lépe hledalo. +24 jsem tam napsal, aby se to ve schématu "neztratilo".
Kdybych našel podobné schéma, tak koupím jen kondenzátory na ovládání osvětlení a píchnu je k univerzálnímu dálkovému ovládání, které jsem si k tomu odpojil. Za všechny doplňky chtějí skoro nesmysl. Ale ovládání toho světla na pohonu jsem prostě chtěl, abych nemusel tahat do garáže další světla. Když je tam člověk déle a pořád mu to zhasíná, tak to je k vzteku. A také jsem hrozně moc líný vytahovat mobil, abych to zapnul přes bluetooth no :D
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“