Jseš blízko, KTY10/D nebo KTY10/5 byly v devadesátkách předchůdci KTY81/xxx. Stejnej futrál, podobný křivky. Někde mám tabulku která KTY 81/xxx má stejnou křivku jako KTY10/x.
Dyť víš, že já patřím k těm starým pistolníkům, co nejdřív vystřelí od boku a až pak se jdou podívat, co že to v tom křoví vlastně trefili - jestli chřestýše, kojota nebo Siouxe s nabroušeným skalpovacím nožem v zubech ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Zajímavá otázka, někdo to prodává jako "PTC termistor", jinej jako "teplotní odporové čidlo". Nebo taky "High reliability due to multilayer gold contacts n-conducting silicon crystal Polarity independent due to symmetrical construction". Tak si vyber.
Symetrickej krystal polovodiče s určitou dotací, aby měl koeficient změny el. odporu podle teploty v určitým pásmu. Nepitval jsem to, ale pokud tam budou nějaký přechody, tak jedině paralelně, aby nezáleželo na polaritě, ve který se to zapojí. Mám podobný součástky jak ve dvouvývodovým TO-92, tak i ve skle podobný diodám 1N4148.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!