Jako vstup se dá použít µSD (umí vedle empétrosek a WAVu i FLAC, ale 48kHz/16b, 192kHz mi nebere
Takže má 3 režimy (indikace hlasem):
1) BT [blůčud moud] - napájení libovolným USB konektorem, výchozí režim
2) U-disk mode - napájení µUSB "Audio" a bez čehokoliv připojenýho = zvukovka, napájení "Power" + flashka = přehrávání z flashky
3) TF card mode (paměťovka) - libovolný napájení, se zasunutou paměťovkou a adekvátním obsahem na ní (jinak přepne na BT)
Režimy se přepínaj tlačítkem "Mode" na DO.
Na DO funguje horní polovina tlačítek (vč. vypnutí do STBY), mimo čísla a U/SD, RPT jsem zatím nezkoušel. Ekvalizér (EQ) taky funguje, ale je o houně.
Jo a pamatuje si po odpojení napájení, jaká skladba se z paměťovky přehrávala a v jakým čase bylo přerušeno napájení. Po jeho obnovení přehrává dál.
Výstup je stereo (sluchátka + 2x 3W do 3Ω), PulseAudio hlásí, že by to mělo mít někde 2 vstupy, ale to fakt nevím.
lsusb píše:Bus 002 Device 039: ID e5b7:0811 ZhuHai JieLi Technology JieLi BR2 (zvukovka)
——————||————— e5b7:0811 ZhuHai JieLi Technology JieLi BR21 (čtečka)
Pravděpodobně používá ovladač snd_usb_audio (a možná i snd_usb_midi).
Je to tohle udělátko. Jen mi někdo vysvětlete, jak tohle dokážou vyrobit za 4 pětky (bez DO za polovinu)?! Když vynechám DO, jsou tam 3 brouci, 5 konektorů, přijímač DO, krystal, LED a drobotiny okolo.