Led tv LG podsvit
Moderátor: Moderátoři
Led tv LG podsvit
- jardafiala
Jinak jsem rozebíral tohle:
https://www.bazarliben-eshop.cz/poskozene/3082-43-tv-lg-43un74003lb-108-cm-novy-poskozeny-na-nahradni-dily-8806098693627.html
a chtěl jsem s tím vzkřísit jedno modroočko ale nepochodil jsem - jsou tam tři svislé pásky s velkým elypsami:
P.S. obrázek podsvitu jsem našel na Aukru, kde ho někdo prodává hned za trojnásobek ceny celé té televize s s rozbitým displejem...
Mimochodem o lepení čoček tavnou pistolí slyším prvně - máte s tím někdo další zkušeností? Já osobně bych se bál jednak toho, že vyzářeným teplem se hmota opět stane tvárnou a čočka upadne a pak také s ohledem na tvárnost materiálu bude pod čočkou více hmoty a čočka tak bude nad diodou výš než by měla být. Mé zkušenosti s vracením čoček jsem tu už někde psal, zatím jsem se nesetkal s tím, že by nebylo patrné, jak tam má čočka sedět. Než nanesu lepidlo, na sucho zkusím polohu tak, aby čočka jednoznačně zapadla do jamek na pásku. Samozřejmě situace by byla jiná, pokud by někdo na pásku diodu měnil. vyměněná tam nejspíš nebude nikdy sedět stejně jako ta původní.