Převinutí cívky reproduktoru
Moderátor: Moderátoři
-
FREETER
Převinutí cívky reproduktoru
- Přílohy
-
SP_A0216.jpg- (133.14 KiB) Staženo 140 x
-
SP_A0215.jpg- (157.73 KiB) Staženo 120 x
Jestli se to vyplatí je otázka, podle koše ty repra vypadají silně čínsky - kopie plecháče od Eminence, příkon je nesmysl, jestli to je 12", tak to chlazení vypadá jako u krámů s 2" cívkou. To budou nějaké pampidamp huhů pro autotunery, ne ? Reálná cena mizivá, prodejní libovolná.
Na ty Tvé kousky by se Ti možná podíval již zmíněný p. Štěrba, i když nevím, zda od toho Roman nedá ruce pryč, jejich kvalitativní úrověň bude někde, jak psal sendyx. Jinak: Roman Štěrba - ROLAY, tel: 571623948, Val Mez-Bynina. Tož tak.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Sendyx píše:Firma Rolay, pan Štěrba, ValMez.
To budou nějaké pampidamp huhů pro autotunery, ne ? Reálná cena mizivá, prodejní libovolná.
Podobný pampidamp huhů (výstižnej popis
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Člověk se až diví, jakou spokojenost vyvolá dřevotřísková krychle o hraně půl metru s ARN312 + aušusovým piezo (hodně zatlumeným), 6dB vyhybkou a basreflexem 8cm, prakticky bez vnitřního tlumení. Mají rozumnej, měkkej zvuk, ideální na tuc-tuc protažený 128kbps kompresí, z čehož já dostávám kopřivku. A nemusím se bát, že mě je někdo "ztratí"...
A pokud chtějí ohluchnout, mám tady dvě s 15" basáky.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Ta ARA 312 (vyvinutá předloni) stojí u výrobce stejně, má 95 oproti 90 dB, a je podstatně živější-už jsem popsal... Je to úplně jiný repro o třídu až dvě výš. A že má kmitku na Al formeru, je snad zbytečné zmiňovat.
Až jsem byl překvapený, když jsme je zkoušeli ke kytaře i s kompozitním signálem a porovnávali s Carvin, Eminence, JBL, EV stejných palců.
ARB střeďák - jestli myslíš ten 2" tlakáč - byl děsběs, možná tak na sirénu. Lépe fungoval po výměně membrány za systém z nějakého JBL a úpravě, to už se dalo i poslouchat. Zajímalo mne, k čemu to Tesla vlastně zamýšlela a použila ?
Nejsem příliš fanda "312", té gumové už vůbec ne, ale slyšel jsem hrát několik kousků muzikantských verze Štěrba, Cimbala, Husák. Ta TVM-ková je zatím nejslušnější. Její cena je stejná, jako u NR, ale jako nástrojový reprák solidní. Když budu chtít, nějaké "ale" vždycky najdu, ale není to kousek určený pro hifi, a víme samozřejmě, jak je významné harmonické zkreslení třeba u stařičkých Celestionů, aby levná kytara dobře hrála, že?