Vkládání zajímavých obrázků II.
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
Město nechalo vloni v létě (místními "umělci" posprejovanou) trafačku přetřít a rovněž posprejovat, ovšem umělecky. Jen si říkám, jak dlouho to vydrží, než ji místní "umělci" zase vylepší.
Budu muset říct místostarostovi (bydlí v našem baráku), aby aspoň nainstalovali kameru na školu (ZDŠ), která je jen přes cestu. Aby byl alespoň zachycený ten "vylepšovatel" a škoda mu pak byla dána k úhradě.
Až dnes jsem se konečně "rozkýval" pořídit její foto, když jsem vezl foťák na chalupu.
Tady jsou:
- Přílohy
- Kontaktovat uživatele:
Je to pěkný, hezčí než fádně šedivý barák.
U nás taky trafostanice PRE nechalo pomalovat, jsou tam svítící domy, město, někdo na kole a tak. Už je to celkem dlouho a nevšiml jsem si, že by to někdo posprejoval. Nějaký pošuk ale po panelácích píše nějaká "eko" hesla, asi pod vlivem té pošahané Švédky. No a na opěrnou zeď u ulice někdo napsal "Franta Habán je dobrý" a o kousek dál nakreslil kostel.
Cyklostezka, co po ní téměř denně jezdím, vede z velké části po náspu, který má chránit před velkou vodou. Je tedy zvýšená.
V jednom místě vede (v mírné zatáčce) souběžně a těsně vedle cesty - místní komunikaci. Taky je zde opěrná zeď cca 2m vysoká a nějakých 20m dlouhá. Hned po zbudování cyklostezky byla tato opěrná zeď pomalovaná (nemůžu říct, že posprejovaná).
Pokud pojedu na chalupu i zítra (a nebude pršet - předpověď říká, že jo), vezmu foťák a hodím sem pak foto
Cyklostezka, co po ní téměř denně jezdím, vede z velké části po náspu, který má chránit před velkou vodou. Je tedy zvýšená.
V jednom místě vede (v mírné zatáčce) souběžně a těsně vedle cesty - místní komunikaci. Taky je zde opěrná zeď cca 2m vysoká a nějakých 20m dlouhá. Hned po zbudování cyklostezky byla tato opěrná zeď pomalovaná (nemůžu říct, že posprejovaná).
Pokud pojedu na chalupu i zítra (a nebude pršet - předpověď říká, že jo), vezmu foťák a hodím sem pak foto
Z brumovské části města do té bylnické jezdím už od r. 2013 po té cyklostezce. Má název "BE-VLA-VA" (spojuje řeky: Bečva-Vlára-Váh).
Před těmi 8-mi roky byla totiž zbudována tato její část v rámci 1. etapy.
Ta opěrná zeď je tedy (i se zábradlím) vysoká tak 2,5m a je delší - možná tak 25÷30m. Níže nějaké fotky:
- Přílohy
https://www.bevlava.cz/mapovyprotal/
https://bevlava.webnode.cz/_files/20000 ... T_mapy.pdf
- Přílohy