Tablet LENOVO YOGA 3plus - len logo.
Moderátor: Moderátoři
Tablet LENOVO YOGA 3plus - len logo.
Pýtam sa, či je možné nejakým spôsobom obnoviť SW, tablet má len konektor na mikro SD kartu. Z netu som stiahol SW, žiaľ zatiaľ nemám čítačku mikro SD, aby som skúsil skopírovať daný SW a vyskúšal, či sa po hard resete nebude snažiť tablet obnoviť systém. A ako by mala byť naformátovaná mikro SD karta, tablet využíva Android a stiahnutý SW má príponu .tar.bz2.
Ďakujem.
Stefan31
Nebo je možnost i pomocí SW viz. video na YT + odkaz.
Edit: Na LTE verzi X703L existuje OriginalFactory.zip, ale vede na stažení, kde se musíš registrovat a nejspíš i platit
Nebo tam dát jiný "recovery" (TWRP) a flešnout tam něco jiného než STOCK, třeba LineageOS (verze 16.0 je Android 9).
Rozebral jsem ho a změřil jednotlivé články, všechny 3 mají shodně 3,28V.
Teˇmám otázku: jsou v kopru baterie nebo destička s elektronikou na bateriích nebo samotná destička s usb-c konektorem? (poslední možnost jsem viděl na YT jako důvod závady na jiném typu Lenova Yoga.
Chci udělat pokus-nabít jednotlivé články přes lab.zdroj a pak zapojit zpět. Jaké napětí, proud a čas nabíjení zvolit? Tyhle články jsou pro mě španělská vesnice.
Děkuji za odpovědi.
Ked maju clanky rovnake napatie, tak ich nenabijaj samostatne, aby si nerozhodil rovnovahu. Nabijaj vsetky v serii, ako su zapojene - cize napr. na 12V. 4V na clanok je bezpecne napatie pre vsetky typy aj pri nepresnom nastaveni. Prud napr. 500mA. Cas: kym nezacne prud klesat (zdroj sa prepne do napatoveho modu). Bateria nebude uplne nabita, ale na zapnutie musi stacit.
https://www.youtube.com/watch?v=ZXiMgPBA54Y
Pokud však připojím nabíjení, tablet zhasne, na displeji se objeví zelená baterie s vykřičníkem a vypne se.
Bude tedy závada v desce s usb-c konektorem? Myslím, že pokud by bylo něco špatně v desce na baterkách, tak by to vůbec nepracovalo. Nebo se pletu?
deska nabíjení