Precitlively bednicky
Moderátor: Moderátoři
Dock umi 85W power delivery, takze ma 100W cihlu externi zdroj, ten samozrejme s vidlici se uzemenim, coz je v cely sestave jedina zem.
edit: A ted me napadla jeste jedna vec. Vzal jsem obycejnou rozdvojku a pripojil ji do docku a do ni repraky. Normalka, bzuci bez notasu a nebzuci s notasem, zkratka jako celou dobu. Vzal jsem ale ty sluchatka a kdyz je do rozdvojky pripojim taky, prestanou bzucet bedny a zacne bzucet ve sluchatkach. Nevim proc to dela, ale nasvedcuje to, ze by ty odpory opravdu mohly pomoct.
eM píše:Jako fakt? Kdyz dam na vstup bedynek 1kΩ, tak se stane co? Ziskam nejaky staly maly proud na vystupu zvukovky (ktery uz tam asi stejne je, skrze stavajici zesik v bednach? ale navyseni toho proudu ji vadit nebude?), snizim tim hlasitost, kdyz cast signalu pujde rovnou do zeme? A proc by to melo pomoct na ten brum?
Neřeš, nepřepínej, nepřemítej, udělej.
O takové trivialitě tu zase bude 15 stránek.
Sendyx píše:Neřeš, nepřepínej, nepřemítej, udělej.
O takové trivialitě tu zase bude 15 stránek.![]()
Kdyz zase, tak mi muzes nejakou takovou diskuzi linknout, at neni nova tady, ne? Jsem prepinaci typ, nedelam prvni radu, co se objevi nekde ve foru aniz bych aspon trochu rozumel proc, a se svyma zkusenostma urcite dobre vis, ze to ani nebyva nejlepsi pristup.
eM píše:Jen to nemuzu udelat zrovna ted v tuhle chvili, tak se mezitim pokousim zjistit neco vic, to je vse.
máš tu rozdvojku, tak to můžeš udělat hned . . .
pokud ti nebude vadit tu rozdvojku zničit, můžeš jeden výstupní konektor ustřihnout a místo něho připájet ty dva odpory.
pak to zapojíš mezi dock a konektor do bedýnek.
pokud to bude pořád bručet, můžeš vynmýšlet dál a tento pokus tě bude stát jen tu zničenou rozdvojku . . .