Regulační trafo Křižík
Moderátor: Moderátoři
Regulační trafo Křižík
Aha - Števo spod Tatier ma predbehol...
A kutilmile - nelituju tě
jardajar píše:To se chystám udělat,šlo mi jen o to, jestli v něm není nějaká vada, které lze odstranit... Každopádně díky za rady.
To není žádná vada, to je vlastnost. Jinak tohle autotrafo se už moc nevidí a na stole je k nezaplacení..
Killroy píše:To není žádná vada, to je vlastnost. Jinak tohle autotrafo se už moc nevidí a na stole je k nezaplacení..![]()
![]()
No, na stole nevím, nechtěl bych, aby mi odtamtud spadlo na nohu, ale pod stolem ho mám a k nezaplacení je, hlavně když člověk potřebuje zregulovat věci běžně nezregulovatelné - jak jinak například ověřit bez triakové regulace, při jakém napájecím napětí zareaguje PODPĚŤOVÁ ochrana?
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:
No, na stole nevím, nechtěl bych, aby mi odtamtud spadlo na nohu..
Myšleno obrazně, "jako mít ho k dispozici". Nicméně já ho na stole mám - nacpal jsem ho úplně do rohu a jsem spokojený. Pod stůl už léta nelezu a preferuju systém "když sedím, chci všude dosáhnout kam potřebuju." Ne vždycky to funguje, ale snažím se mít vše co běžně používám na dosah. Navíc jsem levák a všechno mám jaksi opačně poskládané...
právě že vůbec nevím (tipnul bych 2,5A), není na tom žádný štítek, který by naznačoval co to vůbec je..
Jak to že není? Viz poslední obrázek - na horním víku je vidět štítek s vyraženými údaji od výrobce. Stačí si ho jít přečíst, jistě tam bude všechno uvedeno...