Sony XR-C8100R

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tom51
Kontaktovat uživatele:

Sony XR-C8100R

#1 Příspěvek od tom51 »

Prosim vas nemá někdo zapojení konetoru? Mám ješte malý dotaz proč mi nesvítí display okolní tlačítka mi svítí?Dik Tom
Codec
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Codec »

zeby vadna folia alebo vn menic podsvietenia ? :lol:
tom51
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od tom51 »

display zobrazuje jen nesviti.Nahodou nevis jak je řešeno u tohoto modelu podsvetlení?
Antony

#4 Příspěvek od Antony »

Codec měl na mysli právě podsvícení. U těchto modelů bývá podsvícení fólií která je napájena měničem. Měnič se většinou nachází za rádiem v plechové krabičce.
stefan31

#5 Příspěvek od stefan31 »

Na podsvetlenie display-a je použité "Electro luminescent light", napájanie je na konektore CN900 - pin 1 a 18 je +EL a pin 17 je -EL. Konektor CN802 má + a - EL, INV+B je na konektore CN550- pin 4 /13.8V/, ON/OFF drive je Q556, na jeho C=5,9V ak je všetko OK. Ale sú tam myslím dve podmienky - DOOR SW a DIMMER a ten by mohol byť nastavený tak, že podsvetlenie nie je vidieť - ale to si len myslím, je nutné preveriť, či sa dá podsvetlenie takto stmievať. A je tam kontrola "uzavretých dvierok" - tieto stavy sú snímané a dávajú pokyn na riadenie "meniča". DOOR DET je FET Q557 2SK1657. EL je vlastne napätie pre display. Podsvetlenie ostatných tlačidiel je dvojfarebné - dá sa prepínať.

Stefan31
Codec
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Codec »

ty si mu spravil gulas :lol:
upresnenie - folia svieti vzdy - meni sa len jas vplyvom ILL. kntrola uzavretych dvierok - to by mu nezobrazovalo
senecio

koktory Sony

#7 Příspěvek od senecio »

zapojeni konektoru radii sony je na teto strance http://www.audiosound.info/novinky.htm
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“