Vodovodní míchací baterie (odděleno)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Hubert_79 »

EKKAR píše:...

Komu se to líbí, ten si to koupí. Komu ne, ten si vybere něco jiného.
Nechť si každý navrhuje, vyrábí a prodává co chce. Nebo bys udělal nějakou komisi, která by to posuzovala?
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
rnbw

#17 Příspěvek od rnbw »

Ano, je toho tolko, ze si kazdy moze vybrat podla potreby alebo chuti. Existuju aj pouzitelne a pritom za normalnu cenu.

Neznasam, ked to velkeho umyvadla nejaky designersky 🤐 da taku malu bateriu, ze sa tam nedaju umyt ani ruky - pretoze ked ich dam pod vytok, narazam na zadnu stenu umyvadla. Preto mam v kupelni dlhu otocnu kuchynsku bateriu. Zmesti sa pod nu aj hlava :D (umyvadlo je 80cm).
EKKAR

#18 Příspěvek od EKKAR »

Hubert_79 píše:
EKKAR píše:...

Komu se to líbí, ten si to koupí. Komu ne, ten si vybere něco jiného.
Nechť si každý navrhuje, vyrábí a prodává co chce. Nebo bys udělal nějakou komisi, která by to posuzovala?
Jenže když koupíš už hotovej byt/barák, případně si takovou nemovitost pronajmeš a tím pádem nemáš potřebu nebo ani možnost na dýzajnu baterií něco změnit, jak si pomůžeš, chytráku? Já nikomu nechci předepisovat, jak má navrhovat pákový baterie, ale prostě jsou typy/tvary, který jsou sice hezký na koukání, ale jinak jsou nepraktický jak Pražák na poli a v lese. Napsal jsem i s jakou značkou mám příznivou zkušenost - Trnavská armaturka Myjava to není. Naštěstí pro ty, co svoje baterie změnit můžou, je na ně dostatečně širokej trh a nikdo není skutečně nucenej kupovat nefunkční dýzajnový 3,14čoviny (jako za komančů, kdy prostě nic jinýho než Myjava na trhu s výjimkou Tuzexu nebo pašunku nebylo). Člověk, kterej si na svoji baterii stěžuje (na její tvar a ovladatelnost), by si měl uvědomit, jestli není jen línej si vybrat, koupit a (nechat si) namontovat takovou, která by mu plně vyhovovala - samozřejmě s výjimkou těch případů, který jsem popsal vejš (podnájem a pod).
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Crifodo

#19 Příspěvek od Crifodo »

Bohužel, když nějaká designerská 🤐 zaplaví půl světa svým nápadem, člověk se s tím setká nejen doma, kde jedině si to může ovlivnit.
Viděl jsem i takovou zpotvořeninu k ovládání, kde páka byla ve tvaru plochého širokého dláta, který je možno si při nepozornosti vrazit mezi okraj prstu a nehet, chuťovka.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“