Rejžácký pláště na rudliku
Moderátor: Moderátoři
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Rejžácký pláště na rudliku
Jasně, rudlik nestál moc, schválně sem bral o váhu vyšší model, s ohledem na lidově rejžácký ocelářství. Kupodivu lak i sváry zatím drží. Vůle teda nanic, občas to šouralo o tu pneumatiku. Že se rozpadne mě ale fakt nenapadlo.
Měl by někdo doporučení teda na pláště tušim to sou 85×300? Mám po tomdle strach jít do marketu a koupit tam random gumy, aby to nedopadlo stejně.
Taky už umřela duša stejnýho rozměru na kolečku kompresoru, pude to přímo nahradit bezdušovým pláštěm? Že bych teda vzal hned tři.
V té době byla v HK ještě prodejna BARUM alias RUBENA Náchod. Tam jsem koupil stejné pneu a tu Made in PRC jsem tam nechal. Možná tam koluje jako odstrašující vzorek ještě dnes. Přišla se na ti podívat celá prodejna i servis.
P.S. ten rudl jsem používal asi 10 měsíců na vzdálenost 20 m jsem vozil zboží asi 40 kg těžké. Tenkrát jsem to spočítal na 20 km.
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Koukal sem na ten hospodskej rudl a tam je kolečko plný, tak co s tím, pude to sundat stahovákama z horáku? Má to přece jenom o dost tlustější stěnu ty pláště a přitom menší obvod