Rejžácký pláště na rudliku

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

Rejžácký pláště na rudliku

#1 Příspěvek od Behemot »

Výdobytek rejžáckýho lidovýho gumárenství se mi po pár sezónách na rudlu napřed proděravěl a po dalším roce, kdy sem to eště v nouzi jednou použil už prázdný na odtažení skříně, „guma“ potom ztvrdla na křehký cosi a rozsypalo se to na šupiny.

Jasně, rudlik nestál moc, schválně sem bral o váhu vyšší model, s ohledem na lidově rejžácký ocelářství. Kupodivu lak i sváry zatím drží. Vůle teda nanic, občas to šouralo o tu pneumatiku. Že se rozpadne mě ale fakt nenapadlo.

Měl by někdo doporučení teda na pláště tušim to sou 85×300? Mám po tomdle strach jít do marketu a koupit tam random gumy, aby to nedopadlo stejně.

Taky už umřela duša stejnýho rozměru na kolečku kompresoru, pude to přímo nahradit bezdušovým pláštěm? Že bych teda vzal hned tři.
TomasX

#2 Příspěvek od TomasX »

Mám přesně stejnou zkušenost jen o pár let dříve. :evil: :evil:
V té době byla v HK ještě prodejna BARUM alias RUBENA Náchod. Tam jsem koupil stejné pneu a tu Made in PRC jsem tam nechal. Možná tam koluje jako odstrašující vzorek ještě dnes. Přišla se na ti podívat celá prodejna i servis.

P.S. ten rudl jsem používal asi 10 měsíců na vzdálenost 20 m jsem vozil zboží asi 40 kg těžké. Tenkrát jsem to spočítal na 20 km.
Machr jsme každý, ovšem vždy v oboru někoho druhého ...
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Behemot »

na autě sou barumky taky pěknej kšunt, i dyž životu nebezpečný to asi (eště) není, to možná jo

předpokládám v rámci úspor už takový pláště dávno nemají ne 8O
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Behemot »

no jasné, rubena ani jiný mitase to nikdy nedělaly, berou prej cosi kdesi, možná indonézia

hlavně vůbec nejsou zavedení na posílání - šak jasně, každej jim jezdí kupovat za pár stokorun až do záchoda, žejo :roll: zkusim to vyvolat eště jednou, esli teda za dva tejdny už zvládli vymyslet cojako s tim
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Behemot »

No tak napodruhý se konečně podařilo to doručit, uff, tvl. Berou to nejakej vjetnam, tak kdoví, vo kolik to je lepčí, minimálně sem si všiml že vůle na tloušťku gumy na ventilku sou +- autobus :lol: na červeným rudliku se povedlo vyměnit jeden plášť+dušu, tam je dvoudílný kolečko stažený 4 šroubama, druhý sem zatím neřešil, duša tam eště +- drží a plášť není zatím na kašu :lol:

Koukal sem na ten hospodskej rudl a tam je kolečko plný, tak co s tím, pude to sundat stahovákama z horáku? Má to přece jenom o dost tlustější stěnu ty pláště a přitom menší obvod 8O
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Behemot »

vonehdá to vzdala duša v druhým kolečku, vyměněný za ty jejich a zatim to vypadá dost dobře, tak eště někdy časem ten kompresor a budu to mít z krku :lol: ale je to hrozný ta lenost, dyž si kompresor vozí náhradní vzduch ve flaše, tak co by to člověk měnil žejo, foukne a těch pár metrů dycky ujede X-D
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“