tlaky v pneu v autě
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Ať tak či tak, u Favorita (a u stodvacítky apod. teprve ne) by se tohle nestalo. Starý to bylo 12 let a kilometry cca 130 tisíc.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
A poznat to teda bylo, poněvadž k té misce se to péro jako zužovalo, takže péro se o misku už neopíralo a pérování spadlo do dorazu. Taky tam to péro bylo pěkně vypíčený a drhlo o pneumatiku.
- tomasjedno
Hubert_79 píše:No a komu z vás rupla pružina u stodvacítky? Nikomu... Tehdy to nedělali ošizené, jako ti sráči teď.
Třeba mně, 25. srpna kvůli tomu slavím další narozeniny. Měl jsem Š120L - už tu širokou, ročník 1987, a vezl jsem domů do Starý Boule svoji tchýni - ta seděla vedle mě na "horkým sedadle" a vzadu ležela v korbičce kočárku (sedačky ještě nebyly povinný) tehdá 4 měsíční dcera, manželka seděla vedle ní. Jel jsem po "starý chlumecký", vyjel jsem z Dlouhopolska kolem hřbitova na vršek a v momentě kdy šáde sklopila čumák do toho dolíku směrem k Vlkovu pod Oškobrhem, tak vpravo vzadu rána a skřípot ... V tý chvíli jsem měl na tachu poctivý kilo ... kolo jsem našel 30m za autem v pankejtu ... Ale na vině byla překalená poloosa, která křupla těsně za závitem pro korunkovou matku a upadlo to celý i s brzdovým bubnem, ne pružina.rnbw píše:Asi nikomu, ale koleso uletelo mnohym