Pozor na e-shop mollio.cz
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Takto jsem již dostal několik zásilek, protože si přednostně vybírám tuto možnost.
Ale asi máš víc informací, které tu ZdenekHQ napiš, aby bylo jasno.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
DedVseved píše:Takto jsem již dostal několik zásilek, protože si přednostně vybírám tuto možnost.
Ale tady není žádná možnost výběru. Je to česky psaný web končící .cz a sdělením "skladem" bez dalšího dodatku. Ovšem faktem je, že je to skladem v Číně.
BTW - viz ČOI:
Internetový obchod je provozován subjektem se sídlem mimo členské státy Evropské unie, ačkoliv internetový obchod může u spotřebitelů vzbuzovat dojem, že je provozován subjektem se sídlem v České republice nebo Evropské unii, např. e-shop v českém jazyce je provozován subjektem se sídlem v Číně. Spotřebitelé nemohou uplatňovat svá práva, nebo je tato možnost významně ztížena.
https://rejstrik-firem.kurzy.cz/0910546 ... media-sro/
https://rejstrik-firem.kurzy.cz/osoba/3457199/
Výsledek?
Shanghai TingYou Trade Co.,Ltd, IČ: 913101163423297705, Caobao Rd 1243-315, PSČ: 200235, Shanghai, CN
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
1. Já sem píšu příspěvky jako každej jinej uživatel. Administraci někdo dělat musí. Ty bys to nedal ani omylem.
2. "Poctu Mekymu" jsem nezrušil já, mimochodem nepleťte si pořád dokolečka adminy a mody, to jsou úplně jiné funkce.
3. Ten eshop nabízí i technický věci, takže zmínka o něm na technický fórum patří.
Nevím, jestli u mě spadneš mezi prudiče nebo zmíněné "natvrdlé", každopádně gratuluju.