Pozor na e-shop mollio.cz

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od ZdenekHQ »

Nevím o nikom, na koho by spadl meteorit, ale vím minimálně o jednom, co si to DPH musel doplatit. Jak to vychází statisticky?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
termit256

#32 Příspěvek od termit256 »

DedVseved píše:Taky na nás může spadnout meteorit.

Je to ochrana presne pro tak natvrdle lidi jako ses ty. Ale jak vidno, oni si vzdy najdou cestu jak se nechat ojebat :-)
DedVseved

#33 Příspěvek od DedVseved »

Neznám smlouvu mezi tímto eshopem a jeho dodavatelem, ale dnes mají čínské eshopy v Evropě hromadu skladů (dokonce i v ČR) a klidně to může přijít z nich. A kdyby to nebylo zrovna v EU skladem, tak to bude chvíli trvat, než to do něj dodají, ale nakonec to přijde z EU.
Takto jsem již dostal několik zásilek, protože si přednostně vybírám tuto možnost.
Ale asi máš víc informací, které tu ZdenekHQ napiš, aby bylo jasno.
DedVseved

#34 Příspěvek od DedVseved »

termit256 píše:
DedVseved píše:Taky na nás může spadnout meteorit.

Je to ochrana presne pro tak natvrdle lidi jako ses ty. Ale jak vidno, oni si vzdy najdou cestu jak se nechat ojebat :-)

Copak, slovíčko natvrdlý, které jsem ti napsal, tě namíchlo, že s ním infantilně proti-argumentuješ?
termit256

#35 Příspěvek od termit256 »

Ale jo, klidne si tam nakupuj, kazdy je sam strujcem sveho stesti. Kdo z nas dvou je natvrdly uz necham na posouzeni ctenaru tohoto vlakna :-)
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od ZdenekHQ »

DedVseved píše:Takto jsem již dostal několik zásilek, protože si přednostně vybírám tuto možnost.

Ale tady není žádná možnost výběru. Je to česky psaný web končící .cz a sdělením "skladem" bez dalšího dodatku. Ovšem faktem je, že je to skladem v Číně.

BTW - viz ČOI:

Internetový obchod je provozován subjektem se sídlem mimo členské státy Evropské unie, ačkoliv internetový obchod může u spotřebitelů vzbuzovat dojem, že je provozován subjektem se sídlem v České republice nebo Evropské unii, např. e-shop v českém jazyce je provozován subjektem se sídlem v Číně. Spotřebitelé nemohou uplatňovat svá práva, nebo je tato možnost významně ztížena.
]
termit256

#37 Příspěvek od termit256 »

Je odvaznej aby nakupoval u takovych podvodniku, ale posranej aby si to koupil primo v cine za polovicni cenu :-)
DedVseved

#38 Příspěvek od DedVseved »

Absolutně jste nepochopili, že já neobhajuji žádný obchod, ale falešné detekce antivirů, kterými se tu argumentuje a vydávají se za něco, o co se nedá pokaždé opřít, nic víc. Ale tady ryba smrdí od hlavy.
termit256

#39 Příspěvek od termit256 »

A ja ze jsem natvrdlej :-)
DedVseved

#40 Příspěvek od DedVseved »

Nebuď za ješitného ču**ka, kterého rozhodí jedno slovo. Nikdy by tam odsud nikdo nenakoupil, ale řeší se to, jako kdyby na tom eshopu, který zdejší administrátor nevstřebal, stál svět. Hlavně že tu nemohla být pocta třeba Mekymu.
p32

#41 Příspěvek od p32 »

Pro ty, co to ještě nepochopili: https://www.coi.cz/pro-spotrebitele/riz ... =mollio.cz
https://rejstrik-firem.kurzy.cz/0910546 ... media-sro/
https://rejstrik-firem.kurzy.cz/osoba/3457199/

Výsledek?
Shanghai TingYou Trade Co.,Ltd, IČ: 913101163423297705, Caobao Rd 1243-315, PSČ: 200235, Shanghai, CN
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od ZdenekHQ »

@DedVseved: Měl jsem na Tebe původně jinej názor.

1. Já sem píšu příspěvky jako každej jinej uživatel. Administraci někdo dělat musí. Ty bys to nedal ani omylem.

2. "Poctu Mekymu" jsem nezrušil já, mimochodem nepleťte si pořád dokolečka adminy a mody, to jsou úplně jiné funkce.

3. Ten eshop nabízí i technický věci, takže zmínka o něm na technický fórum patří.

Nevím, jestli u mě spadneš mezi prudiče nebo zmíněné "natvrdlé", každopádně gratuluju.
]
ZVUK2000

#43 Příspěvek od ZVUK2000 »

ZdenekHQ píše:Tak Avast se konečně probudil.
AVG taky :D
Přílohy
upozornění na eshop.jpg
upozornění na eshop.jpg
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od otakarv »

Já jsem si přidal do Google Chrome rozšíření "Rizikové weby" a reaguje viz příloha.
Přílohy
Rizikové weby.PNG
Rizikové weby.PNG
Mollio.cz – kopie.PNG
Mollio.cz – kopie.PNG
p32

#45 Příspěvek od p32 »

Ten web ale není rizikový na viry a podobnou havěť. Jenom na to podvodné jednání při nákupu, ale rozumný člověk tam nemůže nic kloudného očekávat, ne?
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“