při čtení se tváří jako čistá, ale pokud jí zaměním za čistou M24128-BWMN6P procesor s ní nepracuje . V programátoru jsem jí zkoušel číst jako M24C128B a čtení proběhne úspěšně, ale obsah je FF . Netušíte kde by mohl být zádrhel?
Procesor s ní nepracuje kde, v nějakém existujícím zařízení nebo v tebou vyvíjeném zařízení? Nepracuje znamená co? S původní pracuje? Je v ní předpoklad nějakého obsahu? Chtělo by to se podívat na komunikaci osciloskopem nebo logickým analyzátorem, to by napovědělo víc.
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
Je to elektronika z pračky s originál pamětí nějak žije , pokud dám novou čistou paměť , zařízení nežije. Zřejmě v té původní paměti nějaký obsah je , ale nejde z neznámého důvodu přečíst programátorem.
tak už jsem to objevil změnil jsem pouzdro v programátoru na TSOP8 a už jsem jí přečetl , zajímavé je že novou jsem naprogramoval v pouzdru SO8 i s verifikací.
Všechna osmipinová pouzdra mají stejný pinout, takže ti to nejspíš v programátoru nekontaktovalo, to se u odpájených někdy stává, obvykle pouzdro po odpájení omyji IPA.
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
taky to myju a zkoušel jsem to několikrák. Je to záhada jako tsop to přečtu a jako so ne , ale vím že některé paměti měly zrcadlově obrácené piny. Tak jestli to není tento případ.