Myčka AEG 5450 Favorit - pomoc - rada
Moderátor: Moderátoři
Myčka AEG 5450 Favorit - pomoc - rada
---Původně jsem přemýšlel o nové myčce, ale když vidím jak je to perfektně provedené a bez jakékoliv koroze, tak bych to rád opravil. Chválím AEG z té doby. Pokud uspěji, určitě doma a teď o vánocích zaboduji:-)
( AEG číslo té myčky je 911 715 031)
Dík za pomoc!
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
keemo píše:taky muze byt vyhraty kontakt nebo opotrebena nejaka vacka primo v PGM co spina topeni...
Tak to by bylo na novou myčku, je tam mechanický vačkový "programátor"
poháněný motorkem.
Vaseks***kdyby byla alespoň informace zda má být tento dvojitý termostat
za normální teploty sepnutý-rozepnutý a které kontakty (4 vývody)
Na tuhle starou myčku by asi žádný opravář nestartoval, aby mě řekl, že si mám koupit novou.
Kabely v pořádku, nikde nepoškozeny, žádný z fastonů není vyhřátý. Asi tedy zbývá kontakt v PGM, a to už je asi po myčce:-(
---Potřeboval bych mít možnost to měřit za chodu, a to bohužel nemám jak, na dílně vodu nemám a v kuchyni je to v nábytku, jinak nevyjdou hadice, takže taky nic.
---ještě mě napadlo vytáhnout ven kabely z topného tělesa a zapojit tam doutnavku, asi ještě před termostatem a uvidím jestli do toho z PGM jde napětí Nebo nemáte nějakou radu z praxe? Ze své praxe taky znám spoustu fíglů:-)