Myčka AEG 5450 Favorit - pomoc - rada
Moderátor: Moderátoři
Vaseks píše:Našel jsem obecný servisní manuál a poslal jej na mail. Tak snad to pomůže.
Díky moc za nejkonkrétnější informace.
Díky tomu schematu a obrázku dílů, jsem zjistil, že to má dva termostaty TS + TA (3 + 3A) ten co jsem měřil je vlastně jen "bezpečnostní" a ten druhý vlastně spíná těleso. Znovu to rozeberu a pokusím se najít ten druhý. Pokud bude moc "hluboko" tak to zkusím tou doutnavkou místo tělesa.
Škoda že to nemohu vyzkoušet na dílně. V kuchyni je myčka použitá jako vestavná a veškeré připojení a odpad je řešen ve skřínce pod dřezem. Z hlediska montáže a demontáže neskutečný obrok - žádná rozborka a sborka samopalu
Je to v tom cyklu 2x. Ze všeho zkoušení mi vychází, že je nefunkční kontakt "a" na vačce č.5
Jelikož programátor nebyl jako náhradní díl ani dřív, tak to vypadá na "smolíka"
- hajeklubos
Dobře bych si označil dráty, vyfotil a programátor vymontoval. Na stole se lépe pracuje.
Kontakt by šlo opravit třeba pro menší zatížení a vložit výkonové relé jak píše mbw.
Tak ať se zadaří, říkej si jsou to jen vačky. Mam také AEG tu starší,která ještě pořádně suší.
Luboš
- hajeklubos