Pracka so susickou doporucenie modelu.

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

Pracka so susickou doporucenie modelu.

#1 Příspěvek od kutilmil »

Ahojte. Moja krasavica si umienila ze nutne potrebuje pracku so susickou. Poradite nejaku konkretnu? Dakujem.
Radimosso

#2 Příspěvek od Radimosso »

Tak ji doporuč , že to není ono....

Zatím mi nikdo tuto variantu ze servisáků a ani prodejců moc nedoporučil...

Je to sice dražší ,ale asi má smysl to mít zvlášť...

Ono mít WC s koupelnou se jednu dobu ukazovalo jako super (že ušetříš za dveře) ale tato realizace pak taky trochu smrdí :)
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#3 Příspěvek od kutilmil »

No tak skus poradit dva samostatne spotrebice
Radimosso

#4 Příspěvek od Radimosso »

Já zatím Bosch s akční cenou kolem 20000Kč .... první pračka lehla loni po 21letech a stačily vyměnit uhlíky a vodní čerpadlo.... jelikož jsme chtěli větší , tak jsem ji poslal dál, ti si ji opravili snad za 3000Kč a jedou dál ...

Kolega je trochu moc bohatý a kupuje Miele ale to jsme o dost jinde....

Za mě pračka 20000 za 20 je super poměr.... svagrová kupuje Candy za 5000 a dá se říct, že s malýma poruchama , kupuje co 5 let nové .... minimálně jsem ušetřil zeměkouli a záda
Radimosso

#5 Příspěvek od Radimosso »

Jo a v Miele už prý nebývá beton, zvládají to konstrukcí.... ale hmotnost je i tak brutální...
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#6 Příspěvek od kutilmil »

Poprosim potadit konkretny model. Dakujem.
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#7 Příspěvek od kutilmil »

Nikto nič?
termit256

#8 Příspěvek od termit256 »

Vzdyt ti vsichni pisou ze je to k nicemu. Blbe to susi, blbe to pere, je to poruchove a provozne drahe. Kdyz se ti posere jen jedna z veci, vyhodis cely kram.
p32

#9 Příspěvek od p32 »

kutilmil píše:No tak skus poradit dva samostatne spotrebice
Co je na tom špatného?
Za mě bych ti poradil vzít babu do obchodu a ať si vybere výrobce, co se jí líbí dle provedení. S tím, že doma probereš technické parametry a cenu. A vůbec neřeš to, že dražší jsou lepší. Prostě to není pravda, škrtni odshora ty 2 nejdražší a odspoda 2 nejlevnější a ve zbytku si vyber. Možná by bylo také vhodné napřed zjišťovat dobrou sušičku a potom pračku. Sušičku pod 7 kg vůbec neber, pračku pro těch 8 kg. Jinak je to vše stejné a za 8 let si pořídíš nové i když to bude ještě fungovat.
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#10 Příspěvek od kutilmil »

Neviete na akom prinvípe fungujú tie sušičky čo sú v práčkach? Pokial kuknem na net na samostatnú sušičku tak je bud kondenzačná alebo odvetrávacia. Ja chcem jedine kondenzačnú. V tej práčke je chladničkový kompresor? alebo ako dochádza ku kondenzácií odparenej vody?
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#11 Příspěvek od kutilmil »

Nic? Nikto ste to neopravovali?
passion

#12 Příspěvek od passion »

Neni si na zlom fóre? Tu sa riešia olejové filtre, cesto na oplátky, hádzavosť remeníc, materiál sústružníckych nožov, tesnenia vstrekovacích čerpadiel, energia v plyne, žalúzie na okná, konštrukcia sadrošu, kladkostroje, odháňanie včiel, chemické zloženie soli atď atď, ale elektro? To asi musíš na iný web.
Ináč k téme, mám sušičku Gorenje D2A83IL/I, má dva filtre, suší skvele, ani prádlo nie je pomačkané, ale keď točí bubnom, tak hučí viac ako miešačka na betón. Keby som mal teraz kupovať sušičku, tak sa rozhodujem hlavne podľa hluku a dobrá vec by bola aj samočistiaci výmenník. Ale to je cena už niekde inde, ako bola pri tomto modeli..
vasekpetr1

#13 Příspěvek od vasekpetr1 »

Zde píšu, že si žena pořídila AEG a zatím maximální spokojenost. I mne teď baví prát a sušit :D
kejki

#14 Příspěvek od kejki »

kutilmil píše:Neviete na akom prinvípe fungujú tie sušičky čo sú v práčkach? Pokial kuknem na net na samostatnú sušičku tak je bud kondenzačná alebo odvetrávacia. Ja chcem jedine kondenzačnú. V tej práčke je chladničkový kompresor? alebo ako dochádza ku kondenzácií odparenej vody?

Měl jsem tu kombinaci kdysi. Není to odvětrávací, občas tam pustí trochu studené vody na kondenzaci. Nemělo to filtr, takže to umřelo na bordel na topení a ventilátoru sušičky. Podle mého názoru nemůže vedení tepelného čerpadla vydržet otřesy v pračce.
Tady eva.cz nabízela sušičku beko s tepelným čerpadlem za 9000,-, takže si to nakoupily i důchodkyně.
p32

#15 Příspěvek od p32 »

Ve zkratce: sušičky v pračce fungují tak, že si pro sušení odeberou 30-50 l vody podle typu výrobce a váhy prádla. A nikdy nevysuší tak jako sušička zvlášť sama o sobě. Kombinace pračky se sušičkou je vhodná pouze tam kde pro další krabici (sušičku) není místo a nedá se nikde sušit na šňůře. A ta doba sušení v kombinaci s pračkou je taky zajíimavá.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“