Uz jsem z toho zoufaly. Muzete prosim poradit nekdo?
Myčka BEKO DFN28330W
Moderátor: Moderátoři
Uz jsem z toho zoufaly. Muzete prosim poradit nekdo?
PbSn píše:Mikrospínač u trojcestného ventilu funguje tak jak má?
Mikrospinac jsem vyzkousel a ten funguje jak ma, bohuzel nefunguje jak ma asi motorek trojcestneho ventilu. Oznacil jsem si polohu a je porad ve stejne, ani se nehne. Tak ted zvazuji, ze to odzkousim bez nej a nastavim trojcestny ventil na plne otevreny.
Kazdopadne jak jsem oddelal trojcestny ventil, tak jsem tam podruhe dal blbe tesneni a hned jsem mel E01 proteceni
edit: Takze je to stoprocentne tim trojcestnym ventilem. Motorek jsem rozebral, vyndal jedno ozubene kolecko, aby slo volne hybat s labyrintem a ejhle, voda tece. Jenomze tim, ze se to netoci, tak muzu nastavit bud stredni rameno a nebo dolni. Na prase jsem ted vyvrtal nove diry do toho labyrintu a a jedou vsechna ramena.
Kazdopadne trojcestak koupim novy, toto je jen experiment.
Tak ted uz jen zase to problikavani lestidla.
tak mycka dela zase bordel, ale myje. Cerpadlo uz pomalu, ale jiste odchazi. Rotor je uplne vydreny, takze jedina oprava by byla odsoustruzit komplet vse krome vinuti a nejak napojit nove casti hridelky... To se mi teda moc nechce... Kazdopadne se chci zeptat, zda-li by nekdo zde nemel funkcni cerpadlo a nebo jen ten rotor z rozbite mycky.
Objednaci cislo cerpadla je 1783900400... Kdyby nekdo mel, budu rad.
Piste na neconic@gmail.com
Diky
Efektivně a zároveň šetrně myje nádobí. Tlak vody v dolním a horním koši je různý. Silně znečištěné nádobí ve spodním koši myje silným proudem vody a lehce zašpiněné a choulostivé nádobí v horním koši je omýváno nižší intenzitou. To vše díky inovativnímu
Čerpadlo možná mám, lae neslibuju, jestli ho o víkendu najdu, rád se ho zbavím.
Jo a motorek do toho trojcestného ventilu je podobný jako do mikrovlnky, kupoval jsem ho za cca 70kč, jen jsem musel vypodložit zářez na hřídelce.