Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 1
Moderátor: Moderátoři
chronického nedostatku Metra na vnitřním trhu...PU120 byl
jednoduše nedostupný (jo leda tak inzerce AR nebo vexlburza)
situaci měl pomoct zachránit jugoslavský Unimer iskra 33
ale popravdě, v krámu jsem neviděl nikdy, jen pro soc.
organizace (servis, vývoj, školství) takže v nouzi nejvyšší - ruský.
- elektrosvit
nezájem klientely, tato činnost je dlouhodobě ztrátová a zcela neúčelná, za poslední půlrok nevolal mně nikdo.
konosuke píše:Doba "telemarketingu" a výhodných nabídek (elektřina, hypotéka, pojištění, spoření, plyn...) skončila pro naprostý
nezájem klientely, tato činnost je dlouhodobě ztrátová a zcela neúčelná, za poslední půlrok nevolal mně nikdo.
Neskoncila pro nezajem, ale protoze to ta nenavidena EU zakazala.
cituji:
Dle novelizovaného znění ustanovení § 95 a 96 tohoto zákona je zakázáno prostřednictvím sítí nebo služeb elektronických komunikací nabízet marketingovou reklamu nebo jiný obdobný způsob nabídky zboží nebo služeb účastníkům nebo uživatelům, kteří v účastnickém seznamu neuvedli, že si přejí být kontaktováni za účelem marketingu. Cílem marketingové reklamy tak mohou být pouze ti uživatelé a účastníci, kteří si to výslovně přejí a svoji vůli aktivně projeví.
Hubert_79 píše:Vono už tohle platí? Já měl za to, že se o tom furt ještě jednalo. Ti otrapové kvičeli, jací jsou chudáčci a tak...
Takže jestli to platí, tak fajn.
Asi to neplatí. Před chvílí máti volal nějakej kvokvot z EONu a nabízel elektriku. Máti s nima nikdy nekomunikovala.
K těm měřákům. V roce 1972 mi táta koupil někde v Hradci Králové polskou UM3, tvarem a rozsahama stejná jako Avomet 1 jen větší vstupní odpory na napěťových rozsazích. Měřím s ním dodnes ale asi brzo skončím, protože v tom je 1,5V baterka vykuchaná z 3V zinko-uhlík baterky, co se dávaly do tranzistoráků Zuzana, Dolly a podobnejch.
Dá se ještě tahle baterka někde sehnat a nepamatujete někdo jaký to mělo označení?
Díky!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- elektrosvit