Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 1

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
konosuke

#1261 Příspěvek od konosuke »

K nám se ofiko dovážel ruský bazmek Ц4341 již v době
chronického nedostatku Metra na vnitřním trhu...PU120 byl
jednoduše nedostupný (jo leda tak inzerce AR nebo vexlburza)
situaci měl pomoct zachránit jugoslavský Unimer iskra 33
ale popravdě, v krámu jsem neviděl nikdy, jen pro soc.
organizace (servis, vývoj, školství) takže v nouzi nejvyšší - ruský.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
termit256

#1262 Příspěvek od termit256 »

Ten iskra 33 se dal koupit, mam ho nekdy z te doby. U neho se aspon nemusela pri mereni pozivat kakulacka.
starecd

#1263 Příspěvek od starecd »

Zas další opičárna na aukru, měl jsem vyhlédnuté nějaké věci a po přihlášení na mě vybaflo, že musím mít ověřený telefon, jinak nemůžu prodávat ani kupovat! Kde je ochrana soukromí? Vsadím se že na mobil budou chodit nabídky o které se údajně zajímám.
termit256

#1264 Příspěvek od termit256 »

Nikdo te nenuti tam kupovat, jejich kseft - jejich podminky.
konosuke

#1265 Příspěvek od konosuke »

To je právě ta zmíněná "ochrana soukromí" aby se tam neproducíroval
anonymní troll a že jich běhá po světě...
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#1266 Příspěvek od Hubert_79 »

Jak kde je ochrana osobních údajů? Aukro má nějaké podmínky a pokud s nimi nesouhlasíš, tak nashle.
Je to jejich platforma a je jen na nich, jakou zvolí úroveň zabezpečení. Když s tím máš problém, tak aukro nepoužívej.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
elektrosvit

#1267 Příspěvek od elektrosvit »

Však telefon se zadával už při registraci. Po přihlášení jsem jen potvrdil číslo, přišla mi SMS s kódem a ten jsem zadal. Nevím, v čem je problém? Žádné nabídky mi nechodí.
konosuke

#1268 Příspěvek od konosuke »

Doba "telemarketingu" a výhodných nabídek (elektřina, hypotéka, pojištění, spoření, plyn...) skončila pro naprostý
nezájem klientely, tato činnost je dlouhodobě ztrátová a zcela neúčelná, za poslední půlrok nevolal mně nikdo.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#1269 Příspěvek od Hubert_79 »

Mno, sem tam ještě někdo otravuje, ale celkem to ubylo.
termit256

#1270 Příspěvek od termit256 »

konosuke píše:Doba "telemarketingu" a výhodných nabídek (elektřina, hypotéka, pojištění, spoření, plyn...) skončila pro naprostý
nezájem klientely, tato činnost je dlouhodobě ztrátová a zcela neúčelná, za poslední půlrok nevolal mně nikdo.

Neskoncila pro nezajem, ale protoze to ta nenavidena EU zakazala.
cituji:
Dle novelizovaného znění ustanovení § 95 a 96 tohoto zákona je zakázáno prostřednictvím sítí nebo služeb elektronických komunikací nabízet marketingovou reklamu nebo jiný obdobný způsob nabídky zboží nebo služeb účastníkům nebo uživatelům, kteří v účastnickém seznamu neuvedli, že si přejí být kontaktováni za účelem marketingu. Cílem marketingové reklamy tak mohou být pouze ti uživatelé a účastníci, kteří si to výslovně přejí a svoji vůli aktivně projeví.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#1271 Příspěvek od Hubert_79 »

Vono už tohle platí? Já měl za to, že se o tom furt ještě jednalo. Ti otrapové kvičeli, jací jsou chudáčci a tak...
Takže jestli to platí, tak fajn.
pepik9

#1272 Příspěvek od pepik9 »

Asi rok před převratem jsem dělal na nově otevřeném učilišti. Jednou mi ředitel řekl, ať dojedu do Poděbrad koupit nějakej slušnej multimetr. Tak jsme s kolegou nastartovali Š1203 a dojeli do Poděbrad (30km). Už nevím, jakej byl sortiment, ale vybral jsem iskru 33. Když se ředitel ujistil, že umí měřit i střídavej proud, byl spokojený.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#1273 Příspěvek od Hubert_79 »

Marně přemýšlím, jak nákup měřiče v Poděbradech souvisí s tématem vlákna :twisted:
Celeron

#1274 Příspěvek od Celeron »

Hubert_79 píše:Vono už tohle platí? Já měl za to, že se o tom furt ještě jednalo. Ti otrapové kvičeli, jací jsou chudáčci a tak...
Takže jestli to platí, tak fajn.

Asi to neplatí. Před chvílí máti volal nějakej kvokvot z EONu a nabízel elektriku. Máti s nima nikdy nekomunikovala.

K těm měřákům. V roce 1972 mi táta koupil někde v Hradci Králové polskou UM3, tvarem a rozsahama stejná jako Avomet 1 jen větší vstupní odpory na napěťových rozsazích. Měřím s ním dodnes ale asi brzo skončím, protože v tom je 1,5V baterka vykuchaná z 3V zinko-uhlík baterky, co se dávaly do tranzistoráků Zuzana, Dolly a podobnejch.
Dá se ještě tahle baterka někde sehnat a nepamatujete někdo jaký to mělo označení?
Díky!
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
elektrosvit

#1275 Příspěvek od elektrosvit »

Označení má 2R10 a řešila se tady asi 100x, namátkou třeba zde. Jestli se ještě někde prodává, netuším.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“