Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 1
Moderátor: Moderátoři
p32 píše:Tak podle popisu by to mělo mít 12 V (12 Ah), což bych bral jako, že to dá při 12 V těch 12 A. 144 W?
Ale údaje v návodu jsou i tak poněkud nesmyslné:
Li-Ion 12 V (12 000 mAh při 3,2 V / 7 000 mAh při 5 V / 3 000 mAh při 12 V)
A netvrď mi, že těch 12 A po tu dobu jedné hodiny to neudělá, když to tam tvrděj. Ano, těm dvěma telefonům bych docela i věřil.
Mimochodem, aby to nevypadalo, že se chci jen hádat. Je někde na YT video, kdy nastartovali auto jen na toto bez vybité baterky? Známej si to koupil před rokem a už rok o tom nemluví.
P.S. 12V/7Ah olovena bateria z UPS sa da pouzit na startovanie, ak nie je bateria v aute uplne znicena. Stacia dva kusy drotu, nie prilis hrubeho (tak 1,5-2 mm²). Pripojit paralelne, chvilu pockat a startovat.
rnbw píše:12V/7Ah olovena bateria z UPS sa da pouzit na startovanie, ak nie je bateria v aute uplne znicena.
Kámoš na letišti tak dlouho nabíjel z auta baterky do elektroletu, až při odjezdu nenastartoval benzínovou Xsaru. Tak vzal ne úplně vybitej čtyřčlánek 4S1P LiPol 2,6Ah, přiložil jeho vývod na póly baterky a já mu nastartoval na dvě převalení motoru.
Mě chytl P405 s 1,9 atmosférickým ropákem pouze na blok 10S2P MiMh typ D Saft 9Ah, tedy 12V/18Ah. Původní baterka při startování ulítl v baterce propoj článků, úplná mrtvola. Po nastartování jsem NiMh odpojil vrátil a dojel asi 60 km domů. Cestou mi ale prasklo asi 6 žárovek, jedna na SPZ, druhá dvouvláknovka vzadu, obrysovka vpředu a zbytek podsvícení palubky. Asi přepětí či špičky v palubní síti bez baterky.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
https://www.youtube.com/watch?v=yNWsB92 ... 2UpPg&t=18