Vkládání zajímavých obrázků II.
Moderátor: Moderátoři
Takovejch hodnocení taky pár je. Problém je hlavně v tom, že to do tý vilový čtvrti nezapadá. Ale o kousek vedle je ještě další "kreativní" stavitel, ten ale ani po 5 letech nemá hotovo.Hubert_79 píše:Mě by jen zajímalo, jak by ten barák byl hodnocen, kdyby si to nepostavil Kadimůra. To by z toho kdekdo měl orgasmus, jak je to skvělé a neotřelé.
https://mapy.cz/s/gelosafete
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Můj názor na tu stavbu je neutrální, nic, z čeho by měl být člověk nadšen, ale ani nic, co zprznilo ulici, případně nějaké panorama.
Okamura je odpudivá osobnost, ale navážení do něj skrz barák mi přijde hloupé a laciné.
Přesně tak. Jestli to povolil stavební úřad, tak nevím, o čem někdo diskutuje. Možná ani ne o baráku, ale o tom politikovi, ale to už můžeme diskutovat i o této jako vládě.Hubert_79 píše:Můj názor na tu stavbu je neutrální, nic, z čeho by měl být člověk nadšen, ale ani nic, co zprznilo ulici, případně nějaké panorama.
Okamura je odpudivá osobnost, ale navážení do něj skrz barák mi přijde hloupé a laciné.
Prostě někdo musí být chytřejší jak hovno v kýblu, ale na stavební úřad nepodal ani jednu stížnost.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
https://www.sport.cz/clanek/vodni-sport ... ly-3222949
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Citace: "... Aby toho nebylo málo, slovem „peklo“ často ostatní označují i společný pobyt v šatně. Thomasová má stále mužské pohlavní orgány, navíc se měla svěřit s tím, že ji stále přitahují ženy. „Je to rozhodně trapné, protože Lia má stále mužské části těla a stále ji přitahují ženy,“ potvrdila nejmenovaná parťačka. ..."
Takže zase jako u podobnejch pohlavních zpotvořenin, je to chlap, kterej aby si vykompenzoval fakt, že ho má malýho a nejen jako chlap, ale i jako sportovec stojí za pendrek, tak se prohlásil za ženskou a americká legislativa je z těch gender 3,14čovin už tak jeblá, že mu to sežrala i s chlupama a s navijákem, takže mu to prochází. Vůbec bych se nedivil, kdyby si ho několik jeho podvodem postiženejch "kolegyň" někde vyčíhalo a udělaly z něj SKUTEČNOU BABU = to pro ženskou nepatřičný příslušenství mu jednoduše ušmikly jako to učunila blahý paměti madam Lorena Bobbittová svýmu manžílkovi Johnovi W. Bobbittovi...
A kutilmile - nelituju tě