Alcatel PIXI 4 tovární nastavení

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Alcatel PIXI 4 tovární nastavení

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Asi jsem udělal chybu na Alcatelu PIXI 4 dal tovární nastavení podle https://www.youtube.com/watch?v=oabY3EPEPbI ale narazil jsem na problém data k přihlášení nemám.Na netu jsem hledal jak to obejdu a ono se ukázal že je to velký problém nevíte někdo jak na to ? díky
Přílohy
google účet.jpg
google účet.jpg
josef_novak

#2 Příspěvek od josef_novak »

Než jsi použil továrním nastavení, tak ses měl odhlásit z Google účtu. Je to klasická FRP ochrana, kdyby ti ho např. ukradli.
Nyní se před ověřením účtu musí objevit možnost přihlášení k WiFi (ve videu se objeví tato možnost). Když ne, tak tam strč na chvíli SIMku, která má povolené data.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od markoni »

Wifi mám k dispozici ale nemam přihlašovací údaje google účtu.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od forbidden »

Tak si na trubce najdi další návod, taky jsem na to párkrát narazil.
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Najdi si "pixi 4 frp bypass".

Minule som to riesil na tablete Asus. Bol v platenej Google domene a vraj sa pokazil, kupil sa namiesto neho druhy. No a stacilo ho nabit... Urobil som factory reset a potom som zistil, ze je tam tato ochrana. Nechcel som kolegu otravovat, tak som sa s tym pohral (navody nesedeli presne) a podarilo sa.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od markoni »

forbidden píše:Tak si na trubce najdi další návod, taky jsem na to párkrát narazil.

To jsem taky vyděl ale problém je já tam nemám povoleno instalovat aplikace s jiných zdrojů a taky jsem nenašel způsob jak se dostat do složky download protože ten prohlížeč chrome co tam mám tak nenabízí možnost dostat se do složky download.Já bych se nejraději neviděl :twisted:
Přílohy
Fotka178.jpg
Fotka178.jpg
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Download mi isiel, ale ulozit sa nedalo nic. Nedali sa menit opravnenia aplikacii (ukazovalo to, ze je aktivny overlay a nedalo sa toho zbavit). Tak som si potrebne nastroje stiahol v PC na microSD kartu, v mobile som ich prekopiroval do "downloads" a odtial nainstaloval (vsetko cez nastavenia).

Do nastaveni som sa dostal cez telefon - zadat *#*#4636#*#*, otvori sa test, kliknut na druhu polozku (informacie?), sipka naspat a otvorilo to nastavenia.

Do telefonu sa dostanes cez google maps - vyhladat napr. nejaky hotel a zvol zavolat.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Hubert_79 »

U tabletu Leninovo se mi tohle podařilo obejít, po vytažení z kontejneru to chtělo ověřit google účet. Pomocí tlačítka zapnutí a myslím Volume - jsem vlezl do recovery menu, tam dal (nevím úplně přesně, už je to nějaký pátek) "clear cache" a "reset" a už to najelo a mohl jsem si tam dát vlastní google účet.
U tohoto je dost pravděpodobné, že to recovery menu bude rozsypaný čaj :? to pak jde blbě.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
rnbw

#9 Příspěvek od rnbw »

Toto sa objavi prave po resete z toho recovery menu, ak ma zariadenie FRP.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Hubert_79 »

Já ten reset z toho recovery dělal na dvakrát. Jednou se mi právě objevilo tohle a po "clear cache" to tam už pak nebylo. Tak nechť to zkusí, víc už zkazit to nejde.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
josef_novak

#11 Příspěvek od josef_novak »

Záleží jaká verze Androidu, každá to má jinak implementované. Jednou jsem z TWRP vymazal všechny partitiony (kromě pár z uloženými IMEI apod.) a nepomohlo to. Navíc i výrobce k FRP přidává svou ochranu, např. Xiaomi a ta bez odemknutého bootloaderu obejít nejde.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“