Alcatel PIXI 4 tovární nastavení
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Alcatel PIXI 4 tovární nastavení
Asi jsem udělal chybu na Alcatelu PIXI 4 dal tovární nastavení podle https://www.youtube.com/watch?v=oabY3EPEPbI ale narazil jsem na problém data k přihlášení nemám.Na netu jsem hledal jak to obejdu a ono se ukázal že je to velký problém nevíte někdo jak na to ? díky
- josef_novak
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Minule som to riesil na tablete Asus. Bol v platenej Google domene a vraj sa pokazil, kupil sa namiesto neho druhy. No a stacilo ho nabit... Urobil som factory reset a potom som zistil, ze je tam tato ochrana. Nechcel som kolegu otravovat, tak som sa s tym pohral (navody nesedeli presne) a podarilo sa.
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
forbidden píše:Tak si na trubce najdi další návod, taky jsem na to párkrát narazil.
To jsem taky vyděl ale problém je já tam nemám povoleno instalovat aplikace s jiných zdrojů a taky jsem nenašel způsob jak se dostat do složky download protože ten prohlížeč chrome co tam mám tak nenabízí možnost dostat se do složky download.Já bych se nejraději neviděl
Do nastaveni som sa dostal cez telefon - zadat *#*#4636#*#*, otvori sa test, kliknut na druhu polozku (informacie?), sipka naspat a otvorilo to nastavenia.
Do telefonu sa dostanes cez google maps - vyhladat napr. nejaky hotel a zvol zavolat.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
U tohoto je dost pravděpodobné, že to recovery menu bude rozsypaný čaj
- josef_novak