32"LG modrý podsvit, driver DT1641AS VYŘEŠENO
Moderátor: Moderátoři
- jardafiala
32"LG modrý podsvit, driver DT1641AS VYŘEŠENO
- jardafiala
- jardafiala
- jardafiala
peterkos2 píše:A toto ste videli?
Viděli, tyhle LG byly vůbec výživný - lentilky velké a těžké jak kráva, takže stačilo klepnout a hned proběhla jejich demontáž, tu a tam o některou vadnou LED chytnula okolní fólie plamenem a běžně jich v každém pásku několik zvládlo nesvítit.
Ale takový SAMSUNG dokáže vymyslet ještě horší věci:
Stáří necelé čtyři roky...
Mnoho z nás to samozřejmě ví, ale raději to zde napíšu - když snižujete podsvit jen přes MENU, obvykle ho musíte snížit pro každý vstup nebo režim zvlášť, neb např. každé HDMI mívá individuální profil nastavení. Já jsem si tak naběhl před nedávnem u rodičů, kteří mají VESTEL JVC. Hned po koupi jsem na všech vstupech otrocky ten podsvit stáhnul. Nedávno jsem jim ho připojil k netu a táta začal "sjíždět" různá železniční videa. A protože SAMRT není AV vstup, tam jsem nastavení obrazu nezměnil - resp. až po nedávné výměně LED...
- jardafiala
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
jardafiala píše: Bohužel na vývodu 7 (i všude jinde) jsou použité takové blechy, že experimentování s velikostí rezistoru jsem zavrhl, možná příště?
Mě čeká stejná úprava proudu u mojí LG 43LF510V kterou jsem tu řešil v jiném vlákně. Právě ta velikost rezistorů mě stále od toho odrazuje ale musím se do toho pustit. Loni jsem si pořídil digitální mikroskop tak snad s ním to zvládnu ty "mršky" vyměnit.
- jardafiala