Bezpečnostní technik?
Moderátor: Moderátoři
- jova1
- Kontaktovat uživatele:
Bezpečnostní technik?
Video pohybujících se elementů: https://www.youtube.com/watch?v=MrwIj6OkNko
Foto po prvním deštíčku:
- Přílohy
-
DSC_0003.JPG- (283.06 KiB) Staženo 224 x
Na první pohled to není úplně dotažený z hlediska životnosti, bezpečnosti ani odolnosti proti vandalům.
Jestli na to existuje revize elektro, tak bych se před dodavatelem jen tak mimochodem zmínil o TIČR. Kdyby to nezabralo, tak do TIČRu poslat tyhle fotky spolu s revizní zprávou. Pointa je, že ten revizní technik přestane být revizním technikem.
A kutilmile - nelituju tě
- jova1
- Kontaktovat uživatele:
Jen taková perlička, na ovládacím panelu jsou dle specifikace "tlačítka antivandal“ to splňují, jen tam vypálili o dvě díry více, tak tam namontovali ty dvě tlačítka navíc, s tím, že jedno je jen jako záslepka a druhé pro jistotu zdvojili s tlačítkem pro jízdu nahoru
- jova1
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě zajímalo, co se stane, když ten vozíčkář se bude snažit sjet, nebo najet na tu plošinu a nedopatřením stiskne jedno z těch dvou tlačítek na boku sloužící pro sklápění a zdvihání plošiny? Prý nic, protože je tam pojistka, která se při tom zdvihání přepálí. No nevím mých skoro 90 kg to začalo zdvihat docela obstojně a tak jsem začal hodně rychle hledat stop tlačítko, abych nebyl rozlisován tou zavírající se plošinou. Člověk by u věci skoro za 300 tisíc očekával, že tam bude aspoň nějaký koncák, nebo něco jiného, co nedovolí zavřít plošinu pokud je zatížená.
Pepo v tomhle případě jde asi o to, nakolik se s tímhle necháte ojebat.
- jova1
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi vůbec není jasné, kdybychom to chtěli sami pak dodatečně zakrytovat, zda je to vůbec možné a nebralo by se to jako zásah do zařízení se všemi právními důsledky?