Vícežilový kabel Kablo Vrchlabí - materiál ?

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
mojza

#16 Příspěvek od mojza »

S vodiči PNLY jsem pracoval na ohýbaných spojích gravírek pájením nebo lisováním do dutinek k naprosté spokojenosti.
Celeron

#17 Příspěvek od Celeron »

termit256 píše: Nevim co presne je "drahy jak svina"

PNLY 0,75-6 CN barevný PVC 6-žilový 0,75mm2, (co jsem potřeboval do jedný mašiny, kde nelze dát kabelovej řetěz) za 199 s DPH u Hofmana se ti zdá levnej? :roll: Zrovna ho nikde jinde neměli.
A Kabel plochý PNLY 0,35-6 CN2 barevný PVC 6-žilový 0,35mm2 za 99 s DPH tamtéž se ti zdá taky levnej? Ten jsem naštěstí nepotřeboval a dá se sehnat i jinde.
Ceny za metr.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
termit256

#18 Příspěvek od termit256 »

Tak za tyhle prachy bych to na doma opravdu nekupoval :-)
Ja koupil takove jako na fotce v tomto vlaknu, nevim jaky to ma prurez, ale je 20zilovy a ma celkovou sirku cca 2,5cm a pak 10zilove ktere maji stejnou sirku - jsou silnejsi. Tyhle si pamatuju ze byly po 5,-Kc/m kdyz se vzala cela civka.

Viselo to na bazosi hodne dlouho, chlap toho mel hodne. Mesic jsem se rozmyslel jestli to mam vzit, protoze to zas tak moc nepouzivam, ale kdyz tam pridal jeste nejake 4 a 6 zilove, tak jsem jich par civek koupil, kdyz to bylo za jedno postovne. Bohuzel adresu chlapa nemam - byl to bazos kde jde vsechno po telefonu, takze to musis sledovat. Kdyz mu skoncila platnost, vzdycky to na chvili zmizlo, ale pak to znovu vystavil.
Odpovědět

Zpět na „Součástky“