Auto po technické v "perfektním" stavu..
Moderátor: Moderátoři
Auto po technické v "perfektním" stavu..
A já měl jako lehkou závadu orezlé kotouče protože málo brzdím. Příště by to jako nemělo být.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Podepisuju, obzvlášť pro auta starší 10let. To vám jsou schopní nafabulovat závady, že by němej neřek, ani kdyby mu hubu rozbil. Světla s kapkama vody, protože prší, jsou nevyhovující pro skvrnitost a zmatnělý povrch, homogovaný žàrovky H7 Osram Night Breaker Plus dávají nevyhovující barvu světla (ale nikdo neřekne, jaká je ta vyhovující!!!), kolový šrouby, se kterýma auto absolvovalo 5x STK bez výhrady jsou najednou taky nevyhovující - a vrchol všeho, vážná závada bránící provozu, "šrouby a spojovací prvky na nosném rámu vozidla jsou uvolněné". Hádejte o jaký auto se jedná? Samozřejmě Hubertusův oblíbenej terč pro jeho blbý hemzy, Škoda Roomster v plný kráse, hned v prvním odstavci návodu k použití specifikovanej jako "vozidlo bezrámové konstrukce se samonosnou celosvařovanou plechovou karosérií a 5 dveřmi..."forbidden píše:Samozřejmě, jestli si jako někdo myslel, že vším tím zpřísněním zmizí ze silnic vraky, tak to byl hodně naivní. Kamarád, co se mi stará o auto mi to vysvětloval, když chce projde i stará filcka do šrotu. Servisáci si to holt umí zařídit. Když přijedeš na technickou sám za sebe, tak se na tobě povozí za každou blbost, podle nálady příslušnýho technika.
KDE TAM 🤐 TEN 🤐 🤐 VIDĚL NĚJAKEJ NOSNEJ RÁM ????????
A kutilmile - nelituju tě
- tomasjedno
A nevymýšleli si závady, i když věděli, že bych to prostě dal do servisu, a přijel znovu.
Prasklý rám do kterého je ukotvené rameno zadní levé části nápravy. Nikoliv kolo. Rám je prorezivělý a prasklý. Na druhé straně auta to je jedna velká rez, ale nebylo vidět prasklinu.Yarda1 píše:Co je na té fotce špatně? To zadní kolo?
To auto pokud by šlo na válce, tak by se muselo roztrhnout.
Že by někdo mimo oleje, filtry a přehazování letních a zimních kol věnoval mezitím péči nějakým vůlím, tlumičům atd? To bys po nich chtěl moc.
A nikdo ze zásobovačů s fleeťákem na STK nepojede, a to jsme měli i šestnácti- či dvacetileté dodávky... a ještě o ně byla tlačenice, když se prodávaly.