Auto po technické v "perfektním" stavu..

Tady si vyzkoušejte tvorbu témat a použití bbkódů, tagů, upload fotek

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
MiraSt

Auto po technické v "perfektním" stavu..

#1 Příspěvek od MiraSt »

Včera při obchůzce jsem objevil takovou zajímavost. Auto letos prošlo technickou. Známku má na dva roky.
A já měl jako lehkou závadu orezlé kotouče protože málo brzdím. Příště by to jako nemělo být.
Přílohy
1 F.jpg
1 F.jpg
Naposledy upravil(a) MiraSt dne 06 zář 2022, 15:16, celkem upraveno 1 x.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hubert_79 »

A? Asi v tom majitel umí chodit...
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od forbidden »

Samozřejmě, jestli si jako někdo myslel, že vším tím zpřísněním zmizí ze silnic vraky, tak to byl hodně naivní. Kamarád, co se mi stará o auto mi to vysvětloval, když chce projde i stará filcka do šrotu. Servisáci si to holt umí zařídit. Když přijedeš na technickou sám za sebe, tak se na tobě povozí za každou blbost, podle nálady příslušnýho technika. :evil:
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Hubert_79 »

Asi tak. Když přijede "hejl" sám, tak si na něm technici smlsnou; ovšem se servisy a místními garážníky mívají na STK dobré vztahy a velmi často se znají.
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Ti zblblí technici mne také donutili dávat auto přes servisáka . A zajímavé , nikdy žádný problém , jen to zaplatit .
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

forbidden píše:Samozřejmě, jestli si jako někdo myslel, že vším tím zpřísněním zmizí ze silnic vraky, tak to byl hodně naivní. Kamarád, co se mi stará o auto mi to vysvětloval, když chce projde i stará filcka do šrotu. Servisáci si to holt umí zařídit. Když přijedeš na technickou sám za sebe, tak se na tobě povozí za každou blbost, podle nálady příslušnýho technika. :evil:
Podepisuju, obzvlášť pro auta starší 10let. To vám jsou schopní nafabulovat závady, že by němej neřek, ani kdyby mu hubu rozbil. Světla s kapkama vody, protože prší, jsou nevyhovující pro skvrnitost a zmatnělý povrch, homogovaný žàrovky H7 Osram Night Breaker Plus dávají nevyhovující barvu světla (ale nikdo neřekne, jaká je ta vyhovující!!!), kolový šrouby, se kterýma auto absolvovalo 5x STK bez výhrady jsou najednou taky nevyhovující - a vrchol všeho, vážná závada bránící provozu, "šrouby a spojovací prvky na nosném rámu vozidla jsou uvolněné". Hádejte o jaký auto se jedná? Samozřejmě Hubertusův oblíbenej terč pro jeho blbý hemzy, Škoda Roomster v plný kráse, hned v prvním odstavci návodu k použití specifikovanej jako "vozidlo bezrámové konstrukce se samonosnou celosvařovanou plechovou karosérií a 5 dveřmi..."
KDE TAM 🤐 TEN 🤐 🤐 VIDĚL NĚJAKEJ NOSNEJ RÁM ????????
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Yarda1

#7 Příspěvek od Yarda1 »

Co je na té fotce špatně? To zadní kolo?
Já už dlouho dávám auto do servisu, aby mi ho protáhli skrz STK. Ono to snad u těch moderních aut ani jinak nejde.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Hubert_79 »

EKKAR píše:Hádejte o jaký auto se jedná? Samozřejmě Hubertusův oblíbenej terč pro jeho blbý hemzy, Škoda Roomster v plný kráse

Mno, používat termín "krása" ve spojitosti s tímto "skvostem" :rofl:
tomasjedno

#9 Příspěvek od tomasjedno »

Za těch cca 40 let, co jsou STK, jsem nechal protáhnout soukromé auto skrz STK servisem celkem 3x, jednalo se o manželčinu Felicii. Jinak vždycky osobně, a se žádným fabulováním závad jsem se nesetkal, absolutně korektní přístup.
Hill
Administrátor

#10 Příspěvek od Hill »

Taky si na přístup STK nestěžuju, ale to může být i tím, že co náš garážmistr před třemi lety umřel, byl jsem na jedné jedenáctkrát a na druhé sedmkrát, jestli dobře počítám, s různými služebáky. Občas jsem prostě musel jinam, manažeři nemají čas nechat tam auto, kdy je volno na STK, natož aby si tam s ním zajeli sami, nebo, nedej kalendáři, si na den dva vzali místo toho fleeťáka, tak se někdy musí hledat, kam se s tím vejít.
A nevymýšleli si závady, i když věděli, že bych to prostě dal do servisu, a přijel znovu.
p32

#11 Příspěvek od p32 »

Dávám auta na STK přímo a vždycky prošla. Když by tam měli najít nějakou závadu, tak by se to spravilo v tom termínu 30 dnů na opakovanou STK, ale stále by to bylo levnější než to strčit do servisu, kde by si zbytečně vymysleli fůru oprav a a přes STK by to potom taky sice prošlo, ale ze zkušenosti od známých by to přišlo nakonec dráž a byly by opravené i naprosto funkční věci. :wink:
MiraSt

#12 Příspěvek od MiraSt »

Yarda1 píše:Co je na té fotce špatně? To zadní kolo?
Prasklý rám do kterého je ukotvené rameno zadní levé části nápravy. Nikoliv kolo. Rám je prorezivělý a prasklý. Na druhé straně auta to je jedna velká rez, ale nebylo vidět prasklinu.
To auto pokud by šlo na válce, tak by se muselo roztrhnout.
Naposledy upravil(a) MiraSt dne 06 zář 2022, 15:21, celkem upraveno 1 x.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
BOBOBO

#13 Příspěvek od BOBOBO »

Výstřel vedle . Zde nikdo nedoporučuje dávat auto auto na STK přes servis . Stejnětak , Jardo , asi nikdy nebudu mít tak mladé auto , s jakými služebáky jsi jezdil na STK . Kdyby to byla zásobovací šajska , tak by si tam zásobovač zajel sám a rád v pracovní době .
BOBOBO

#14 Příspěvek od BOBOBO »

A to auta vzhledem k nynější situaci zase v průměru zestárnou a to fest . Inu jak se mezi lidem říká , chtějí chudé od mobility dostat .
Hill
Administrátor

#15 Příspěvek od Hill »

To je otázka: jestli někdo dojíždí do Hořic z Kladna jen tři dny v týdnu, a ještě se stavuje pro někoho dalšího v Libni, máš to 900 km za týden. S nějakým tím Frankfurtem, Milánem, Paříží nebo Hannoverem to dělá běžně 55 tisíc km za rok. Na první technickou jede takové auto běžně s nalítanými 200 a více tisíci km.
Že by někdo mimo oleje, filtry a přehazování letních a zimních kol věnoval mezitím péči nějakým vůlím, tlumičům atd? To bys po nich chtěl moc.
A nikdo ze zásobovačů s fleeťákem na STK nepojede, a to jsme měli i šestnácti- či dvacetileté dodávky... a ještě o ně byla tlačenice, když se prodávaly.
Odpovědět

Zpět na „Na vyzkoušení“