svářecí trafo :-)
Moderátor: Moderátoři
stasek píše:jandu: stejný poznatek mám i já. Kdysi jsem vyrobil svářecí trafo, svářelo luxusně, jak jsem na to udělal bednu a "vylepšil to", bylo to o hodně horší.
Jinak na těch na obrázku mě to nepřekvapuje. Jestli jsou tak lenošní jak naši přičmoudlí spoluobčané, tak se nedivím, v jakým to mají stavu.
Asi pred 20-timi rokmi,sme na udržbe mali jednoduchu zvaračku(jej typ neviem,červenej farby,380V,bez diod,)ak bola vo furiku,(nechcelo sa ju nosit,)NEDALO SA S NOU ZVARAT.Mimo furi,zvarala dobre.
Ze ty me donutis zajit do garaze vyfotit cim svaruju?honza_jan píše:Jako recese to je dobré. Po zvětšení fotografií až na pixely je vidět editaci. Oblouk hoří svářečovi na prstech a jsou vidět zásahy nástrojů Photoshopu, nebo jiného editoru. Kdyby to byla skutečnost, tak by se "svářeč" tvářil po zapálení oblouku uplně jinak. Neseděl by v poklidu na bobku, ale tancoval by zcela jistě kozáčka kombinovaného s odzemkem. Na druhé fotografii jsou vodiče zřejmě přívodního kabelu zasunuty jenom mezi plechy jádra. Svařovací vodiče jsou na konce vinutí jenom zaháknuté a pokyd by tento výtvor nějakou náhodou i svářel, tak vy byly na izolaci a vodičích vidět stopy opalu.