je bohužel součástí toho audiopřístroje, byť to tak nevypadá. Neznámý Kdotobyl, alias ta tá, ta tá, ta tá, se prostě do útrob potřeboval dostat (z fota je vidět, že chybí přední i zadní kryt v horní polovině). A aparát už zůstal takto opuštěn, když OnDoň® zjistil, že tam nic loveměďnatého v podstatě není. Ani nevím, k čemu ta deska je (pro přenosku MM?), ještě se podívám. Každopádně ji dostane příjemce celého přístroje....ten modulek v pozadí fotky
A ještě doplňuji, třebaže to není životně důležité a nemám potřebu zbytečně polemizovat:
Pokud je to myšleno, jako "oni Pejsové", tak je to mejlka. Trochu jsem si o tom přečetl (jinak mě zvuk analogových sat. receiverů nikdy významně nezajímal a z odložených kusů využívám především OSD, číslicové IO apod., viz začátek tématu)....Jenže to označení "Panda" měli patentově chráněný...
Z důvěryhodného britského webového článku:
Panda is a registered trademark of the American company Wegener Communications, Inc.
Čili to nebylo nic, co by vymyslela firma Pace. Proto taky logo medvídka bylo na panelech více značek, především dražších přístrojů. V receiverech Pace bylo zapojení s NE572 a nějakými OZ, jinde jsem viděl řešení např. s TDA8741. No a ti, co nechtěli platit Wegereru za logo a "know how typizovaného řešení" (berte výraz v ultra uvozovkách, jelikož dnes mi po aplikaci anticovidové slivovice slohová čistota moc neříká) ,